Ooops

Hoppsan Kerstin, jag kom just på att jag glömt bort min lilla blogg idag. Och jag som skulel bli en flitig bloggare.

Jaja, jag har faktiskt vart upptagen hela dagen. Tro det eller ej. Vad jag gjort berättar jag mer om imorgon. Nu MÅSTE jag sova. Klockan ringer vid samma tid imorrn som den gjorde imorse. Med andra ord 07.30. Det är inte männskligt!

På återseende mina vänner

En liten ledtråd vad min kväll bestått av. Kan ni gissa? ;)



Sovtajm

Tankade "Tomten är far till alla barnen" och har precis sett klart den. SJUKT bra film asså :D

Nu är det hög tid att sova. Klockan ringer 7.30 imorrn första gången. Yeeeeeey :/

God natt mina små

Slappish

Kom hem för lite mer än en halvtimme sen. Ligger mest och degar. Ska värma på min matlåda och äta till kvällsmat istället för till lunch som var guds mening från början :P

Måste tvångsova vid 12. Imorrn är det Fredag och man börjar tidigt (10.00) Tidigt för mej iaf.
Jag och Camilla räknade lite på bussen. Alla andra är jätteglada för att det är Fredag imorrn och Fredag betyder helg.. Men inte för oss inte..
Vi ska bara jobba:
Fre
Lör
Sön
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre..

SEN är det helg.. I EN JÄVLA DAG!!

Livet är inte lätt ibland. Får jobba som en grek i en månad nu, men sen har vi tagit ledigt 3 dagar i mellandagarna så är lediga 24 dec - 7 jan.. Gött!! Behöver nog jobba som svin nu för att ens få ut nån lön i Jan :P

Nu så

Nu sitter jag på jobbet. Har rätt långa väntetider mellan samtalen så jag ska nog hinna skriva ett litet inlägg.

Borde ju ha en del att skriva om eftersom jag inte skrivit på ett par dagar.

Vi börjar med våran lilla roadtrip. Vi kom iväg runt 8-tiden. Blev ett par stopp innan vi kom iväg ordentligt. Först vart det macken för cigginköp, sen blev det nästa mack för tankning. Nu kanske ni tänker "Varför tankade ni inte på första macken när ni ändå va där?" Men det ska jag berätta för er. Vi va tvungna att tanka på en hydromack för vi skulle tanka fullt med mamma tankkort för att veta hur mycket som hade gått åt sen. Så det så!

Sen kom vi iaf iväg. Nästa stopp vart på Donken i Mjölby där flickorna skulle äta frukost. Jag hade redan ätit frukost hemma så jag tog mej en glass och en varm oboy. När man köper en varm oboy förväntar man sig inte att få en kopp med varmvatten och en påse med pulveroboy. Vi vart djupt besvikna. Tror däremot att dom lagt nåt slags lyckopiller i den där jävla oboyen. Jag fick nåt slags garvanfall. Jag garvade så jag tjöt. Kan ju också va så att jag va förjävla trött :P Men å andra sidan så köpte Camilla också oboy och hon vart också en aning fnittrig. Dom hade helt enkelt spetsat den!

När vi ses kom iväg igen så gick det som smort.. Tills spolarvätskan tar slut och man inte ser ett piss. Stannade på en mack och köpte en flaska och fyllde i. Då funkade det en liten stund, sen blir sprutet på förarsidan helt jävla kasst. Sprutar typ ut en vattenstråle på 5 cm.. Dvs når knappt ens upp till rutan :P Men då var det inte så långt kvar så vi sket i att stanna igen. Körde lite på känn sista biten :D Men se så fint det gick.

Just ja, glömde ju sägas att vi gjorde det klassiska. Dvs körde lite vilse. Glömde visst svänga av när vi skulle. Men vi hann inte åka jättelångt så det va lugnt.

När vi väl kom fram så gick vi och käkade först. Sofi tog nånslags kycklinggryta, Camilla tog Fläskfile med friterat potatismos (?) och jag tog en spaghetti bolognese. Sen bar det av in på varuhuset. Där strosade vi runt bland allt bråte i några timmar. Närmare bestämt 4 timmar. Hann få ihop en del skit på den tiden och väl i kassan slutade kalaset på en liten nätt summa á 4387 kr. Härligt med shopping! Blev en del julklappar, men mest till den jag älskar mest. Mej själv så klart ;)

Efter att vi hade hållt på och trälat med att försöka få in allt i bilen ett tag så gick det tillslut. Men öppnade man fel dörr så va det kört. Då rasade det ut diverse prylar :P
Sen gick vi till Burger King och skulle äta lite innan vi åkte. Världens otrevligaste personal! Sofi skulle beställa en kids meal, så ville hon ha en större läsk. Men det gick inte. Man måste väl för fan kunna lägga till några kronor och få en mellan läsk!! Men nej nej, det gick inte.
Sen skulle hon beställa chilicheese, men dom va slut. Då skulle hon istället beställa lökringar, men gissa vad! Dom var slut! Hon fick iaf sin CHEESEburgare som hon hade beställt, men när hon skulle äta sin OSTburgare så saknas det en ingrediens. Nämligen ost. HUR FAN KAN MAN GLÖMMA OSTEN I EN OSTBURGARE?!

Just det, jag glömde en detalj, första hamburgaren hon fick var kall, så hon bytte den. Det va då hon fick en burgare utan ost och därmed fick gå tillbaks ytterligare en gång och byta :P Haha, jag tyckte det va lite roligt. Till historien hör också att hon var magsjuk igår. Jag drar mina egna slutsatser och menar att det är sur-tanten på BK som passade på att lägga lite gift i burgaren för att hon inte gillade sin kund :P

Nog om det. Vägen hem gick galant. Jag va trött som få, men sov ändå bara 20 min kanske. Men skönt var det. När jag kom hem kom Johan dit och så visade jag mina fynd, och han fick sina saker som jag köpt åt honom. Så pratade vi lite skit som vanligt :P

När han åkte hem messade jag lite med Fredrik. Han tackade för sina saker osv. Till saker hör att han hade en parfym i somras. men den tog slut för ett par månader sen. Parfymen var från Ullared så jag lovade att jag skulle kolla om den fanns kvar. Och det gjorde den. Så jag köpte en åt honom och då tyckte jag det va min rättighet att få sniffa lite på den.. Det va ju ändå jag som åkt nästan 60 mil för att köpa den ;) Så jag åkte dit och sov lite. Jag tror jag är lite kär i skallig :D (Skallig är då parfymen för er som trodde nåt annat. Den heter BOLD :P)

Va tvungen att slita mej upp kl 7 på morgonen, då mamma kom och hämtade bilen. Klev upp ur sängen och ut och mötte mamma. Hon körde hem mej och jag somnade bums igen. Och sov fram till 11. Fixade mej sedan och åkte till jobbet. Dagen gick sjuuukt seg, va så jävla trött och ville bara hem och sova. Men arbetsdagen tog ju faktiskt slut den också (Dom gör visst alltid det, även om man ibland tror att dom ska vara förevigt) Tog bussen hem och gick upp till Nicco och hämtade lite skit som jag hade kvar där. Skulle bara hämta min lönespec, men kom därifrån med 3 påsar och INGEN lönespec. Han hittade den inte och trodde han hade slängt den. Men när jag kom till porten så ringde han och dom hade hittat den. Tänk att det ska behövas en kvinna till allt!

Gick sedan hem, va hemma ett par timmar, sen blev det T-fors för lite film, snack och sömn. Typ.
Vaknade vid 10.40 imorse och va hemma strax efter 11. Fixade mej, åt frukost och åkte till jobbet igen.
 
Och det va dom dagarna! Även om jag uppdaterat dåligt i 2 dagar nu så måste väl detta inlägg väga upp det? :p Lååångt ju!

Seeegaste jävla dailern (stavning?) Får vänta sjukt länge mellan samtalen. Aja, hörs då.

PUSS HEJ (eller just ja, jag säger ju inte så) ;) HEJ HEJ menade jag ju förstås

PS. Idag är jag glad, I wonder why ;)

Long time no see

Nu får jag smiska mej själv på fingrarna för dålig uppdatering. Hinner tyvärr inte nu heller, men jag nog hinna med ett inlägg eller två på jobbet sen.

Idag är jag glad. Underbart att vakna på rätt sida ibland :P Johan är också glad.. hahahahahah

Hejs!

Vaken

Haha, va sjukt det är. Så fort jag ska upp tidigt så vet kroppen om det. Jag somnade strax efter halv 1 och vaknade för snart en timme sen. Pigg som en mört. Kroppen måste ju alltså veta att man sa upp till nåt roligt och då vill den inte att man ska försova sig :P

Har precis betalar mina räkningar. Inte varje månad man betalar som kl 5.30 en tisdagmorgon :D

Aja, nu blir det cigg, dusch, smink osv

Time to sleep

Sitter här med Camilla och pratar om diverse saker. Vad det är ska vi inte gå in på. Barnförbjudna saker :D

Nu är det bara 8½ timme kvar tills vi åker.. Jihoo!

Känns som vi ska på en liten minisemester.. hehe..

Killar i magen lite som det gör dagen innan julafton.. hehe.. Okej jag är störd ;)

Nu ska jag fortsätta skriva min lilla shoppinglista :)

God kväll!



Ne nu jävlar!

Dom började spärra sidor på jobbet för några veckor sen. Facebook osv Men eftersom jag va fiffig och satt på msn via meebo.com så klarade jag mej undan. Men nu har dom jävlarna spärrat även den sidan.

Jag hotade med att säga upp mej om dom spärrade den. Synd bara att jag skulle gå i personlig konkurs om jag gjorde det :P

Ska försöka hitta någon mer sån sida som jag kan användas mej av. Tips någon?

Snacka om långtråkigt när varken msn eller facebook finns kvar. Tacka vet jag bloggkoll ;)


Brrrr

Nu ger jag mej ut i snön och beger mej till jobbet!

Måste hitta en vinterjacka i Ullabulla imorrn. Den här funkar ju inte!



Hörs då!

Trööött

Som jag misstänkte igår så kunde jag inte somna på ett tag. Klockan 4 inatt (imorse?) stängde jag de blå.

Vaknade nu och är så trött så jag skulle kunna döda nån för att få sova några timmar till.
Hatar min alarmsignal. Vill slänga telefonhelveten i väggen varje gång jag hör den.

Tror jag vaknat på fel sida. Och dessutom är den en massa snö ute. Vädergudarna tänker då inte på att vi ska sitta och köra nästan 60 mil imorgon. Jag säger ju att det inte finns någon Gud! Så det så

Just ja, gick in i duschen precis.. Satte på vattnet, sen ångrade jag mej.. Kom på att jag är alldeles för trött för att orka föna håret och greja. Haha..  Så man får va lite skitig på jobbet idag ;)

Ikväll efter jobbet ska vi förhoppningsvis hämta mammas bil. Om inte Lasse ska jobba i Mjölby eller så imorrn. Det hoppas vi INTE. Vet fortfarande inte hur jag ska lyckas ta mej upp kl 7 imorrn, men det lär ju märkas. Får helt enkelt gå och lägga mej så tidigt som möjligt ikväll.

Nu sminkning, sen frukost. Hejs!

Hello Ångest!!

Fan att man vände på dygnet och sov hela dagen. Nu är jag pigg som en mört. Kommer formodligen inte somna än på ett par timmar. Tur att man börjar 12.45, så slipper man känna den jobbiga "måste-sova-pressen" :P

Ska nog kolla på en film.. Det är betydligt mer effektivt än sömnpiller :D

God natt!

Hej hej. Vad gör du en kväll som denna?

Hej alla!
Vad gör ni en kväll som denna?
Jag sitter och degar i min soffa med Camilla. Snackar skit mest :D Det är det roligaste.. haha..

Har inte hänt mycket sen jag skev sist. Lagade mina matlådor, sen kom Camilla precis efteråt.

Just ja, lovade ju att jag skulle slänga upp ett par bilder, så här kommer dom.



Jag och Johan sjunger allsång



Styrman A.k.A Mobilnöörd



Samling i hallen



Jag börjar se ett mönster. Dags att börja rannsaka sexualiteten?



Louise och Gustav



Haha!



Sääärah

Så där ja. Det vart bara 15 bilder igår. Men lägger bara upp dessa. Vart mest tråkiga bilder. Får bättra mig tills nästa helg. Men då kanske vi skulle ha en vit helg ja? Hmm..

Bilder kommer..

Har just lagt in bilderna från gårdagen. Dom var inte mycket att hurra för. Rätt tråkiga "party"bilder och dessutom väldigt några. Var inga 120 bilder som förra helgen om vi säger så :P

Slänger upp några på facebook nu, sen kommer det kanske några här i bloggen lite senare.

Men först måste ett nödvändigt ont göras, nämligen matlåda tills imorrn. Suuuger, men vad gör man?

Blir iaf inget avancerat. Pasta och pastasås bestående av creme fraiche, bacon, paprika och lök.

Hörs sen

Gog morgon..?!

Ja faktiskt så är det nästan god morgon fast att klockan är lite över 18.

Sjukaste natten. Somnade vid 8 imorse, sen har vi sovit lite, vaknat lite, sovit lite igen osv fram tills kl 16.30 eller nåt. Man är lite mör kan vi säga.

Kvällen igår drar vi lite snabbt. Förfesten vart hos Fredrik (för ovanlighetens skull) :P, sen fortsatte vi mot Platens. Shaka lite ass med Louise och Jenny :P En helt okej utgång måste jag säga. Drog oss hemåt vid 2.30 kanske? Tog en kebabrulle på City Grillen, sen taxi mot T-fors.

Nu måste jag ringa mamma och kolla om vi kan låna hennes bil på Tisdag.. Då bär det av mot Ullared.. Jihoo!

Skriver nog lite mer sen kan jag tro. Hej hopp!

Festis it is!

Ikväll blir det festis hos Fredrik. Sen får vi se vart kvällen leder oss :P

Nu har jag megabråttom, ska hinna ducha och sminka mej på mindre än en timme..

Hets hets!

Yes!

Dammsugning, Check!

Damn I'm good!

Utgång?

En utgång ikväll va?

Vaken.. igen..

Sådär ja, nu var jag vaken igen. Betydligt piggare än förut.

Nu måste jag kan i mej få tummen ur och städa!

Har tänkt tanken hela veckan men det är ju så förbannat tråkigt. Men nu jävlar!

Det kliar i fingrarna

Störande!

Okej. Så här är det. Det är INTE okej att vakna kl 9.30 när man somnade kl 3.45.

Jag behöver sova mer, men jag kan inte somna om.

Ska klicka mej in på nån värdelös blogg och läsa tills jag somnar om igen ;)

Tlöttis

Drar väl igenom dagen en snabbis innan jag ska sussa.

Kom till Johan vid 12.30 typ. Vi satt mest och glodde på tv, sen beställde vi pizza.
Blev kvar där tills 17 (tror jag?) När vi kom ut till Johans bil, som han skulle skjutsa hem mej i, så startade inte bilen.
Men efter att startkablarna vart framme, så hoppade kärran igång. Tog en sväng förbi macken för lite tankning, sen hem.

Kollade igenom lite bloggar och så där, sen ringde Sofi och tyckte jag skulle komma bort dit så det gjorde jag.
Kom fram till att jag skulle ta Milon ikväll/natt så hon kunde gå ut och svänga dom lurviga med Camilla*2.

Gick förbi Camilla en snabbis, sen åkte jag och hämtade upp Sara och vidare mot Johan. Där var han och Stefan. Vi gjorde inget speciellt, kolla tv och tog det lugnt. Milon var jätteglad och allt var frid och fröjd. MEN!! sen hände nåt. Han började gallskrika huxfluxdeluxe och sen gick det inte få hejd på honom. Han hade ätit, inte bajsar osv. Efter 40 min gallskrik packade vi ner honom i bilstolen och tog en åktur. Åkte förbi JoLo där Sofi var och förfestade. Han somnade efter ca 2 min :P

Jag och Sara tänkte ta en sväng förbi Max. Han fick följa med in, sovandes i bilstolen. Han sov som en stock tills vi skulle gå. Då vaknade han. Var tyst i bilen, men när vi kom upp till Johan igen så började cirkusen. Efter en stund gav jag upp och åkte hem med honom. Gjorde iordning välling och tänkte att han nog borde somna då. Tji fick jag. Han hade helt andra planer.
Han gallskrek.. igen.. och vägrade äta en droppe. Till slut fick även jag nog och ringde pappa Niklas :P
Han kom förbi och skulle försöka söva honom, men det va dött lopp, så han tog med sig ungen hem.

Det va slutet på denna dag. Nu ska jag sova. God natt!



Tänka sig att en så söt liten varelse kan förvandlas till ett litet monster på nolltid :D

Less..

Natten och dagen har bestått av.. hm.. förvirring?

Vi ser inte riktigt likadant på vissa saker och ting. Jag har alltid tyckt och kommer alltid att tycka att ärlighet varar längst.

Antar att det blivit en del missförstånd. Inte alltid lätt att förklara sig över ett sms. Men allt blir så mycket enklare om man bara är ärlig och säger saker rakt ut. Jag tror iaf att jag förklarade mig ganska bra. Man borde förstå att jag inte vill ha k******a igen, eftersom jag haft skiten i 8 månader. Jag anser iaf att det är min rättighet att få veta när chanserna förstoras att jag kan få det igen. Det handlar inte längre om svartsjuka som det gjorde för ett tag sen.

Jag hade en "trygghet" under fyra års tid, sen valde jag att avsluta det. Och därmed försvann den tryggheten och närheten jag haft under så lång tid. Jag är inte van att sova själv varje natt. Jag behöver närhet, precis som alla andra människor. Men orkar inte att allt blir så fel hela tiden när allt jag begär är lite ärlighet. Jag säger inte att jag ska va den enda, för det är inte upp till mej att bestämma. Men som sagt, jag vill gärna veta vilka jag delar *** med. Det finns betydligt allvarligare saker man kan åka på än det jag hade. Det gick över på 10 dagar, men andra saker kan man få dras med hela livet och det är ingen drömsituation direkt.

Tror alla människor håller med om att det är betydligt mysigare att vakna upp tillsammans med någon och bara ligga och mysa lite, än att vakna själv i en kall säng. Men men..

Jag kanske helt enkelt får lära mej att leva utan närhet?

Ha en trevlig kväll alla!

Vilka?

Okej, nu gör vi såhär. ALLA som läser måste skriva en kommentar med vilka ni är.

Förstå mej rätt, det är ett MÅSTE ;)

Ni har liksom inget val ;)

Måste ju visa bild

Är ju bara tvungen att visa en bild på min lyxfrukost :D




La även in som andra bilderna som var på kameran. Lite festbilder och dessutom lite bilder på världens sötaste Milon  när han hoppar i sin hoppgunga :D

Vi börjar med lite festbilder











Ser ni påsen jag håller i? Där i ligger Tosse (katten) och åker släng-gunga :D



Haha!



Haha.. igen..

Jag som alltid har haft en thing för karlar i illrosa mössa ;)

(På bilderna: Jag, Johan, Fredrik, Jonas och Sara)

Nu till några bilder på sötnöten







Man vill mest bara äta upp honom!


Produktiv dag..?

Jag har redan hunnit duscha OCH varit på ICA.. Känns som denna dag redan är betydligt mer produktiv än de föregående :P

Nu ligger räkorna på tining, sen blir det räkbaguette.. Mumma!

Idag är jag glad. Tror jag har vaknat på rätt sida. Kanske är för att jag som sagt vaknat utan huvudvärk.

Hittat en till blogg om en tjej som haft cancer, men som blivit frisk nu. Varför läser jag dessa bloggar för? Man blir ju mest deprimerad av att läsa en cancersjuk människas blogg.. Men men.. Jag fascineras på något vis.

För att komma till den tryck ---> här

Ingen huvudvärk!

Jihoo vaknade idag UTAN huvudvärk. Det är inte var dag mina vänner. Nacken är fortfarande lite stel, men huvudsaken är att jag inte har huvudvärk. Febern börjar också gå åt rätt håll.. Yeey!

Måste bege mig bort till ICA snart, men först måste jag ta mig en dusch. Har räkor i frysen, så tänkte köpa mej en baguette så jag kan göra mej en räkmacka till frukost :)

Skriver min lilla handlings-lista till mej själv här (Har inget papper här just nu):P

Baguette
Ägg
Juice
Cigg
Mjölk
Cola (eller kanske julmust) :P

Det va nog faktiskt allt som skulle inhandlas.

Nu ---> dusch!

Förlåt, men ja kan inte sova :P

Mitt namn: Malin
Längd: 171,5 cm
Spelar du något instrument:
Nopp
Vem är snyggast: Har inte sett alla hunkar i världen, så svårt att veta ;) 

Vem vet mest om dig: Nicco och Sofi
Vad vill du ha just nu: Obegränsat med pengar och myys

Vilka sjukdomar har du haft: Halsfluss, astma, öroninflammation, allergier osv
Fobier: Har inga direkta fobier. Sen tycker man ju mer och minre bra om saker.
Har du körkort: Ja. 2 år i April :D Adjö prövotiden 

Åsikt om jultomten: En kul tradition för barn

Vill du gifta dig: Ja
Väska: Svart skinnväska
Har du glasögon: Ja, men dom använda inte så ofta som dom borde. Måste införskaffa linser
Hur ser din plånbok ut: Svart skinn
Favorit-program: Har ingen serie just nu som jag följer.
När ska du festa nästa gång: Förmodligen på Fredag
Vad köpte du senast: Lite av varje på ICA häromdan 

Hur mycket pengar har du: Alldeles för lite
Hur svarar du i telefonen hemma: Har ingen hemtelefon
Senast kramat: Fredrik
I vems säng sov du i natt: Fredriks 

Stjärntecken: Fisk 

Ögonfärg: Blå/grå
Kall favoritdricka: Alkoholfritt: cola. Alkohol: Redbull vodka
Varm favoritdricka: Kaffe Mocca
Alkoholhaltig favoritdricka: Redbull vodka 

Säger ofta: Så :P

Saknar du någon: Jo rätt ofta.. Speciellt i nattetid

Fikade senast: Ehh, kommer inte ens ihåg.. Så länge sen var det.
Senast sedda film: Såg nån sjuk film med en massa kineser igår (OSB! inte mitt filmval) :P
Hur känner du dig nu: INTE trött.. Önskar jag va, för ja har fan tråkigt. 

Kan du laga mat: Det får man hoppas att man kan efter 3 års utbildning.
Vad pluggar du: Inget
Vad tycker du om fötter: Bebisfötter är söta, vuxenfötter är vidriga.
Är du smart: Ja, det vill jag påstå.
Snarkar du: Ja, dom säger det :P
När och varför grät du senast: När jag va arg/ledsen/besviken på Nicco för att jag efter 4 år bara blev luft. Vi umgicks ändå rätt "intensivt" under dom åren och jag trodde att vi va vänner även om vi inte träffades på "det" viset längre. Men ack så fel det var. Det känns en del. Vi hade en del asroliga stunder som jag saknar/kommer sakna en del. Och nu tjuter jag igen! Bra Malin.

Nu skiter vi i detta.

Tack för idag, slut för idag..

Denna dag har lätt vart den tråkigaste i mitt liv. Med det säger jag God Natt!

Lista

Tråkigaste sak att diska: Gratängformar
Dricker du vin? Nopp
Vad är det första du gör när du startar datorn? kollar bloggkoll
Vilken fot börjar du med när du sätter på dig skorna? Vänster
Hur hoppar du på cykeln? Lite i farten tror jag. Minns knappt när jag cyklade senast :P
Spagetti eller makaroner? Spaghetti
Gillar du Bush? No comment
Tittar du hellre på TV på dagarna än på kvällarna? Nej, på kvällarna förstås!
Har du mycket tandkräm på tandborsten? Lagom
Har storleken betydelse? Både ja och nej där. Beror ju såklart på vad man pratar om ;)
Vilken TV-kanal är mest populär hemma hos dig? TV3 och Kanal5
Vad har du för färg på mobilen? Vit och röd
Kan du cykla utan att hålla händerna på styret? Som sagt, va länge sen jag testade men kunde det förr iaf
Vilken TV-reklam är din favorit? Ingen aning. Kollar typ aldrig på tv längre
Vilken är din favoritjuice? Bravo (Apelsin, mandarin)
Berätta något som en nära vän till dig berättat för inte så länge sedan: I min bekantskapskrets finns inga hemligheter 
Berätta en hemlighet som handlar om dig: Är rätt öppen, så har inga direkta hemligheter

10 FAVORITER

Färg: Svart
Mat: Kött
Band: Inget speciellt, blandat är bäst
Film: Yrrol
Bok: Ego Girl av Carolina Gynning
Parfym: J.Lo - Glow
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: Kväll/Natt

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Seg men annars på bra humör
Smak: Gammal tacos? :P
Kläder: Inga, täcke :P
Bakgrund: Bilarna utanför
Nagellack: Oftast inget alls, annars nåt diskret
Tid: 20.05
Omgivning: Ingenting
Irritationsobjekt: Kanske finns nåt ja

Rekommenderar

Här mina vänner har vi en blogg som berör ---> http://vimmelmamman.blogg.se

Sjuukt rastlös

Tror nästan inte att det är möjligt att va så här rastlös. Har fortfarande stans huvudvärk också. Och inga panodil har jag kvar heller. Funderar på att sova lite till. Mest i brist på annat. Kanske huvudvärken går över?

Känner vilken positiv energi jag spridit i min kära blogg på sistone.. haha.. Vänta bara, det kommer. När jag inte är så seg längre :P



Bra låt

Sonja Aldén, vilken kvinna! :P

Borde verkligen ha tröttnat eftersom jag lyssnat sönder den totalt, men icke. Jag brukar oftast inte lyssna på texten, men den här texten kan jag allt.. Sjuukt bra..


Du får inte knacka på min dörr
 om du inte är beredd och komma in
 du får inte göra om mitt namn
 och börja kalla mig för din.
 Du får inte vandra på min väg
 utan att visa mig ditt mål
 och inte stjäla av min godhet
 för att fylla upp ditt hål.

 Och du får inte riva mina murar
 som jag omsorgsfullt har byggt
 om du inte skyddar mina drömmar
 så att jag kan somna tryggt.

 Och du får inte ha mig som en dröm
 när jag vill va' din verklighet
 du får inte säga att du hoppas
 om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
 så att två själar kan få ro
 och så att allting som vi lovade
 oss själva kan få gro.

 Och du får inte andas på min panna
 inte få mig falla mer
 om du inte sen kan stå för
 all den oreda du ger.
 Och du får inte röra vid mitt hjärta
 som om allt var uppenbart
 när jag önskar inget hellre,
 Än att du gör allt emot mig snart.



Godmorgon.. och god natt!

Vaknade upp med stans huvudvärk. Den vägrar släppa också. Johan du förstörde min dag! Jag vaknade på fel sida ;)
Bara stormar in och man vaknar med ett smärre ryck :P

Huvudvärken skyller vi på kudden.. Måste ha min speciella.. Annars bli det inget bra :P

Nu ska jag säga god natt igen. Sova är bra. Sova gillar vi. Nu ska jag sova!

Kommer ju garanterat vara utvilad efter denna vecka. Känns som jag inte gör annat än att sova.. typ :P

Trött

Är för trött och för seg för att skriva nu.

Ska ta en powernap. Som förövrigt brukar bli alldeles för långa för att få kallas just "powernap".

God natt!

Konversation med Annelie

Haha, pratar med Annelie på msn om den snygga bilden i föregående inlägg:

MaLiN || http://tanthulda.blogg.se säger:
såg du bilden ja la upp nu precis?

 MaLiN || http://tanthulda.blogg.se säger: äckligaste bilder ever!

MaLiN || http://tanthulda.blogg.se säger: men ja bjuder på den

Wivilla säger: nä på bloggen?

MaLiN || http://tanthulda.blogg.se säger: mm

 Wivilla säger: ska kolla

MaLiN || http://tanthulda.blogg.se säger:
hehe gört

MaLiN || http://tanthulda.blogg.se säger:
bli inte rädd bara

Wivilla säger: hahahaha men snygg endå...närjag var sjuk nu såg jag fan ut som 100år!!

MaLiN || http://tanthulda.blogg.se säger:
haha, men det är inte nu asså

Wivilla säger: nä just det..läste ju det

MaLiN || http://tanthulda.blogg.se säger:
det va typ förra helgen när ja vaknade upp hos Fredrik.. bakis och jävlig, och stans knullruffs

Wivilla säger: heheh ok men snygg för att vara bakis oxå ju


Hahahaha, jo visst.. "men snygg för att vara bakis oxå ju".. Jag är inte beredd att hålla med ;)

Typ nåt sånt

Ungefär såhär känner jag mig just nu:



För er som funderar över HUR FAN JAG SER UT (!!) kan jag meddela att det var dagen efter när jag var liite sliten, anledningen till att jag har ett kreditkort i munnen kan ju misstolkas, men vi skulle faktiskt bara beställa pizza :D haha, så det så!

Good Morning!

Vaknade av att det kändes som mitt nackhår var nyduschat. Det va det inte. Det va bara lite svett.. Nice!

Jävla bajsfeber. En dusch eller två kanske vore på sin plats.

Nattinlägg

Kom hem för en stund sen. Vart en lugn kväll. Vi lagade mat, sen låg vi bara och degade i soffan framför tvn.

Nu ska jag smsa klart här, sen sova.

Puss hej

Rastlöshet.. Check!

Nu är min rastöshet botad.
Har faktiskt tagit mej till ICA för att inhandla lite grejer till dagens mat.

Blir spaghetti och köttfärssås hos Fredrik. (Tro dock inte att jag slipper att laga. Nej nej, Malin står för ingredienserna och lagningen) :P Det enda ungkarlslyan hade att bistå med var curry, salt och pappar :D

Återkommer senare. Hej hopp!

Feber.. WTF?!

Har mått prima hela dan, sen så fick ja ont i huvudet och vart helt matt.. Svettas som en grek också.

Så kollade jag febern, mest för skojs skull och visst fan hade jag lite feber. Inte mycket alls.. Knappt 38, men ändå.

Jag vill inte bli sjuk. Feber suger!

Rastlös

Städningen gick sådär.. Som alltid..

Man ska ALDRIG ta en paus när man väl kommit igång.. För då blir det aldrig någon fortsättning.

Har iaf blivit av med mitt diskberg och diverse skit som täckte mitt köksbord. Men längre än så har jag inte kommit. Och känner inte ett dugg för att fortsätta heller för den delen. Sparar det nog till en annan dag :P

Skulle även behöva gå till ICA och shoppa en del. Men det känner jag inte heller för.. Jag vill göra nåt roligt.. Är så himla rastlös. Hatar söndagar. Dom är till för turturduvor :P

Ska göra ett samtal eller två och se om jag råda bot på min rastlöshet.

Storstädning på G!

God morgon bloggen.

Nu har jag sovit ut.. Skönt!
Somnade ju iofs inte för ens 4.30 så har inte sovit mer än vanligt, men när man vaknar vid 12 så känns det som man sovit länge :P

Nu ska snabbel-Johan fram och disken ska bli skinande ren!

Yeey!

God natt.. igen.. :P

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag som skulle gå och lägga mej skrev jag ju i senaste inlägget. Så vart uppenbarligen inte fallet.. Jag fick lite besök.

Men nu jävlar.. Nu ska här sovas som aldrig förr!

God natt! (på riktigt denna gång) ;D

Hemma

Godkväll!

Kom just hem. Kvällen spenderades med Sofi, Camilla, Nicke och Milon. Vi åt ost och kex, räkor och kräftor. Mumma..
Stolt över mig själv som höll mig nykter en lördagkväll. Vet inte när jag va hemma såhär dags en lördagkväll senast.

Hade tvättid igår, men den missades eftersom Sara tvingade kvar mig hos Fredrik till kl 17 :P Vet i fan när jag ska hinna tvätta. Vägrar gå upp och ta en morgontid i veckan. Mornar är till för att sova på, så det så.
Kanske får bli en maskin borta hos Sofi i grovtvättstugan imorrn. Den brukar oftast vara ledig.

Annars finns det inte mycket inplanerat för morgondagen. Storstädning står dock på schemat. Yippiie!
Skulle även behöva storhandla. Kylen består av ett eko.

Nu ska jag ta min dagliga läsa-bloggar-runda, sen ska jag nog stänga som blå för idag.

Med det säger jag God natt!

Utgång eller hemmakväll.. ?!

Hm, fortfarande lite klyven över vad jag ska göra ikväll.. Antingen blir det utgång eller så blir det bara att va hemma och ta det lugnt. Får levern bestämma så ska jag va hemma :D

Är fortfarande skapligt seg. Jag som skulle ta en powernap när jag kom hem, men så har det inte blivit. Vi sov ändå till 12 så man borde ju va rätt utvilad kan jag tycka.

Om det blir utgång så är det visst Harrys som gäller. Jag har aldrig vart något stort fan av Harrys må jag säga. Bara massa jobbiga fulla kärringar som står och klänger på lammkött och som dansar bugg på ett dansgolv som är ca 5 m2. Inte allt för kul att få en armbåge i huvudet hela tiden..

Jag får fortsätta fundera helt enkelt.. Vi hörs nog nån mer gång ikväll kära blogg :P

Sådärja

Nu var lite bilder inlagda. Ligger ca 80 st uppe på Facebook, så ni kan ju kolla där lite också. Orkar inte slänga upp alla här :P



Styrman pussar sin biceps :P



Hahah, hångelkalas deluxe! :D



Mer hångelkalas..



Och lite mer..



"Kom igen, alla gör den här minen!!" :D













Nu orkar jag inte lägga in mer, så hej hopp!





Ojoj helt slut

Nu är man fan helt slut. Fest igår igen. Mycket fest nu, men kul är det..

Ska lägga in bilder från igår. En del sjuka sådana kan jag upplysa om :D

Återkommer om en stund

Hemma igen

Så där ja. Fortfarande lika seg, men jag har ju lovat att bli en flitig bloggare så jag får väl ta en för laget ;)

Igår då:
Va på jobbet som vanligt mellan 12.45-21.00. Gick bajs, men det pratar vi inte om ;)

Efter jobbet åkte jag till Johan och skulle dricka kaffe, men han hade fritidsgård hemma så det vart inget kaffe. Köpte stans äckligaste kebabsallad på fyra årstider. Köttet smakade gammal råtta och såsen va typ rhode island. Gick inte ens äta upp skiten.
Sen satt vi där en stund tills Johan körde hem oss. Va hemma i 20 min, sen kom jag tillbaks igen.

Då hade vi skojsigt ;D haha.. Sen efter ett par timmar gick vi hem till Fredrik. Drack lite öl, sen somna vi som stockar :D

Oj, nu kommer Johan, påt igen! :D hej

Liite för seg

För tillfället är jag liite för seg för att skriva nåt vettigt.

Skriver mer när jag kommer hem.

Hejs!

Lunch-tajm

Nu är det dags för lunch!

Smaklig måltid till mej!

Tack döh!

Tävling ikväll!

Så sitter man på jobbet.. igen.. Är allmänt seg och tror jag börja ana en tendes till huvudvärk.. usch!
Ser fram emot kvällens tävlingar. Cheferna ska va helt urflippade tydligen. Tror dom ska klä ut sig.

Mattias sa på kicken: "Jag har hört nåt om nån laxrosa dräkt" hahaha

Ska definitivt bli intressant att se. Fan att jag la kamerabatteriet på laddning, annars kunde jag bjudit på en bild eller två :P

Hatar för övrigt alla tjuriga gubbar. Är det nån Viasat tänder på? Bara skaffa tjuriga gubbar som kunder. jag tror't!

Imorrn är det fredag och fredag betyder alkohol! DET är värt lite balllonger ;)
 
None

Jihooo!

Morning!

God morgon mina små!
Vaknade utan att tvinga mej själv upp för sängen.. Wiiehoo, Halleluja-moment! Somna iofs innan 2 igår, så det är ju inte jättesent.

Nu blir det en cigg, en dusch, en sminkning och en föning. Hörs kanske däremellan.

Puss!


Kvällsinlägg

Kom hem för 2 timmar sen. Har sen dess hunnit med att glo runt i lite bloggar, lagat mat och matlåda och nu sitter jag och snackar skit med Camilla.

Om någon är intresserad av vad jag lagade så ska jag snällt berätta. Det vart hasselbackspotatis, kött och beasås.
Och till matlådan blir det hasselback och fläskfilégryta som jag hittade i frysen. Blir mumma det!

Btw så vart det ett sälj till. Så jag och Emanuel fick ihop 6 st! Värsta berömet fick vi också!

Nu ska jag pilla navelludd. Tjipp!

Jihooooo

Fan va jag och Emanuel är bra!!

Stackars satar sitter själva på BBB. Som att inte det vore nog..

Men ändå så äger vi hela stället.. När vi är en grupp på ca 5 st brukar vi sälja kanske sälja 2-3 st på hela gruppen.. Det har gått rätt segt med andra ord.

Men idag har jag fått iväg 3 och Emanuel 2.. Dvs 5 st sammanlagt!! Och vi ligger på en hitrate på typ 20%

DAMN WE'RE GOOD!

Slutade rätt bra ändå

Om 7 minuter är det lunch. Raggmunk UTAN lingonsylt! Jag va helt säker på att jag hade lingonsylt hemma men så var icke fallet..  Fan va äckligt utan sylt!

Det gick rätt bra idag. Har hittills fått iväg 4 st, vilket ger en timlön på 128 kr. Inte skitbra, men helt okej.

Fan va flitigt jag har skrivit idag då!

Nu mat!


Ehh okej?

Förra inlägget vart fucked up.. Men det går inte fixa :/

Hittade en lista till :D

Lista!


Humör just nu: Bra humör, skulle dock vara gladare om jag fick gå hem från jobbet
Är det nåt du absolut inte äter: Ja finns en hel del. Kål luktar tex bajs. Blää!
Kläder just nu: Svarta byxor, grå tröja, vita trosor, svart bh.
Musik just nu: Ingen
Vad sa du senast: "Vi får fan lägga ett schema på vad vi ska sitta på. Folk blir skitsura när man ringer op dagtid fast att dom sagt att gubben jobbar till 18" haha
Hur många kuddar sover du med: En, fast jag har 4 st
Favoritväder: Sommar och sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Svårt som fan. Ett fiskespö, en säck ris och en människa :P
Spelar du nåt instrument: Haha, nepp.
Morgon- eller nattmänniska: Lätt nattmänniska
Sparare eller slösare: Slösare, men jag vill kunna spara :(
Vem är viktigast för dig: Hm, vet inte. Finns väl ett par stycken 
Bästa film: Yrrol :D
Tror på liv på andra planeter: Njae
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Nej
Bio eller promenad: Berors på
Snarkar du? Ja som säger det dom som vet :P
Rädd för insekter? Nej inte direkt. Gillar dom väl inte dock
Bästa bok? Ego-girl
Vad vill du jobba som? Ingen aning
Pizza eller hamburgare? Pizza
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Är lite slyven på den punkten. Vet inte om jag skulle våga när jag väl stod där.
Vad är du mest rädd för? Att männikor i min närhet ska gå bort.
Är du rädd för blod? Nej
Gillar du att sjunga? Ja, men är inte bra på det
Brukar du sola? Ibland, om det är sol :P
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten upponer
Röker du? Japp
Snusar du? Ne, bläsch


Ännu en lista ;)

Namn: Malin
Smeknamn: Hulda är väl det som hängt med längst, men används inte så flitigt längre :P Nyaste är nog Maloo och Mummlan :D
Längd: 171,5 cm
Skostorlek: 39-40
Hårfärg: Brunt med blonda slingor
Är du kär i någon: Sånt är väl ändå överskattat ;)
Önskar du att du bodde någon annanstans: Njae inte just nu. Får väl se om man blir Oslo-bo efter jul.
Tycker andra att du är attraktiv: Mamma gör ;)
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jihhooo

SENASTE...
Film du hyrde: År och dagar sedan, minns faktiskt inte
Film du köpte: Helt allvarligt så tror jag inte jag har köpt en film i hela mitt liv
Låten du hade på hjärnan: Den där förbannade "poppa popcorn i en kopp.." :D
Personen du ringde: Camilla
TV program du tittade på: Har inte kollat på tv på ett par dar, så det blir "Sanningens ögonblick"
Personen du tänkte på: Lotta när jag pratade med henne :)


FAVORIT...
Mat: Grillad vitlöksmarinerad oxfilé, hasselbackspotatis och ädelostsås
Låt: Hm, svårt. Det går ju i perioder. Just nu är det mycket Sonja Aldén - Du får inte
Sport: Vad är det? ;)
Kläder: Svart :D
Bil: En Evo VIII kan jag ta tack :)


ANTAL...
Gånger du varit kär: Hm, på riktigt.. 4 ggr
Gånger ditt hjärta brustit: Är väl aldrig jätteskoj att bli dumpad, så det har väl brustit ett par gånger.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Eftersom mitt namn inte är direkt ovanligt så har det säkert varit med ett x antal gånger. Men mitt namn personligen har vart med en gång för många år sen. Dagens fråga: Vem vill du pussa i sommar? haha.. Jag vågade inte svara med hans namn så jag sa "Den blonda killen med dom blåa ögonen" hahaha

   
SENASTE...

Bok du läste: Minns inte. Gynnings självbiografi kanske
Personen du fick brev av: Fick brev av frederic som vi hyrde lägenhet i Norge av idag.
Personen du fick sms av: Sara


ÖVRIGT...
Är du seriös: När jag måste, men inte allt för ofta
Vad är du allergisk mot: Pälsdjur, damm osv
Var har du ont: Ingenstans för tillfället faktiskt
Använder du hårspray: Inte varje dag, men ibland så
Kan du stå på händer: Har inte testat på många år, men det tror jag

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Varierat
Gillar du ketchup: Ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Sofis mamma :p
Vad dansar du till: Det mesta som går att dansa till
Stockholm är: Kul stad, men lite rörigt :P
Göteborg är: Göteborg ÄR Liseberg!
Kan du sjunga: Alla kan sjunga. Sen om man gör det vackert eller inte är en tolkningsfråga
Mer värt än guld: Gillar inte guld, så det finns mycket
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: U, S and A
Sparar till: Om jag ändå visste hur man gjorde. Har dock 900 i spargrisen nu. För dom slantarna tänkte jag ta en sista minuten nästa sommar
Väntar på: Rast :P
Pålägg som gäller: Ost
Dagens dryck: Bubbelvatten

På jobbet

Sådär ja, nu har jag kommit till jobbet.. Lotta drog nån rolig historia på kickstarten. Hon snackade om att försäöjning är som kampsport osv. Hon känner tydligen Paolo Roberto. Coolt!

Jag är rätt pepp idag, måste sälja som fan om jag ska ta igen det jag inte sålt de senaste dagarna, annars blir nästa lön katastrof!

På Fredag blir det umgänge med Sara. Vet dock inte vad vi ska hitta på. Men jag kan väl se ett mönster om man ser tillbaks på dom senaste fredagarna :D Kom nu kreditkortet så går vi ut! fyy...

Imorrn ska vi ha tävlingar på kvällen. Cheferna ska klä ut sig och va allmänt fula. Sen ska dom sätta sig med oss och ringa. Säljarna mot vd:n! Haha.. kan bli jävligt intressant att se hur det slutar.. Även kul att vi bara har vart 2 st som kört Bredbandsbolaget hela veckan. Blir ju såå bra tryck på det hela då.. eller inte..

Jag har förövrigt slutat drömma. Förut drömde jag sjukaste sakerna varje natt, nu var det flera dagar sen jag drömde något överhuvudtaget. Rätt skönt på ett sätt, men ändå lite tråkigt :P Funderade lite på det här med drömmar häromdan. Undra vad fan det är som avgör vad man drömmer. Det sägs ju att det är ens undermedvetna som talar, men det hoppas jag fan inte. Isf har jag världens sjukaste undermedvetnande (ehh ?) haha

Aja, dags att koncentrera sig lite och dra in en slant elller två..

Godmorgon bloggen!

Jag har bestämt mej för att bli en flitig bloggare igen. Har dock inte klurat ut vad jag ska skriva om. Men det löser sig säkert.

Vaknade för en halvtimme sedan. Lika trött som vanligt såklart. Guud vad jag ska sova på Fredag när jag är ledig!
Har just tagit en dusch, nu blir det sminkning och hårfix.

Hörs sen, Tjillivippen!


Nattinlägg

Jag borde verkligen sova, men det är ju så förbannat tråkigt..

Jag har vart skittrött när jag vaknat de senaste dagarna så jag hade lovat mig själv att sova senast kl. 00.00, men som vi ser så det icke fallet..
Istället fick jag för mej att jag skulle laga matlådor tills imorrn. Så jag har just stått och stekt raggmunk till mej och Cam. Inte alla som gör det mitt i natten sådär.. Förresten så suger min fläkt. (eller det är ju det den inte gör..?) Luktat stekos i hela lägenheten fast att jag hade på racer-knappen på fläkten. Jävla I-landsproblem asså

Går rätt segt på jobbet förtillfället.. Jag tror jag är inne i en svacka.. Orkar inte direkt engagera mig och då går det ju som det går. Har förövrigt inte mycket mer att tillägga idag.

En cigg på det, sen ska jag tamejtusan sova! (1,5 timmar för sent)



.


Natti alles!



I brist på annat

Sitter på jobbet och degar.. Skriver en liten rolig lista i brist på annat. Dom jävlarna har spärrat facebook, så då får man hitta en ny sysselsättning :)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

Finns ingen bok så långt mitt öga kan nå

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Väggen

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Kollade på "Sanningens ögonblick" inatt. Det va dock på webb-tv men det får räknas :P


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

13.00 (Var 13.05)


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

En jävla massa tjatiga telefonförsäljare ;)


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Var ute för 20 min sen när jag tog mej från mitt hem till jobbet


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

En data skärm

8. Vad har du på dig?
Leker faktiskt Naken-Janne idag, så idag är jag näck på jobbet!


9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?

Har faktiskt inte en aning vad jag drömde i natt. Det måste ju betyda att jag sov som en stock. Rätt skönt att inte drömma nåt i natt faktiskt, har drömt en hel del sjuka saker på sistone :P

10. När skrattade du senast?
Skrattat har man väl gjort, men senaste asgarvet som gjorde att jag vek mej dubbel av skratt var när Johan berättade att bilen som heter "Honda Jazz" i Sverige hette "Honda Fitta" i japan, men när den kom till Sverige var dom tvungna att döpa om den (Varför förstår ni säkert själva) Så drog Johan en massa kommentarer "Titta där kommer Kerstin i sin fitta" och "Jag sålde min fitta på blocket igår för 10000 kr!" hahahaha


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Lite affischer, men annars rätt kalt


12. Har du sett något konstigt på sistone?

Jag såg en häst häromdan.. Den såg lite konstig ut..


13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Bra tidsfördriv ;)


14. Vilken var den senaste film du såg?

Sex and the city the movie.. För tredje gången :D


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Frågan är vad jag inte skulle köpa.. en hund bland annat..


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Folk känner nog till det mesta om mej.. tyvärr (?) :P


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Att alla små söta negerbarn skulle slippa äta luft till middag varje dag


18. Tycker du om att dansa?

Galet kul.. Speciellt på fyllan, då är man som allra snyggast.. haha!

19. George Bush?

Grym i sängen!

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Det ändrar sig rätt ofta, men just nu gillar jag Joline.. Annars Tindra, Emilia osv. Killnamn saknar jag dock.
En sak som är säker är iaf att han INTE ska heta Nils Ture Hjalmar ;) (internskämt. haha)


22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

När jag blir pensionär ska jag bo halva året i Sverige och halva i Spanien


23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Välkommen i klubben!


Jaha, då var det dags igen!

Var faktiskt Camilla som gav mej en tanke på min gamla blogg. Hon hade tråkigt på jobbet och satt och läste gamla inlägg på min blogg. Var tydligen väldigt roande vad jag kan förstå :P

Jag kom själv på att det är rätt kul att läsa igenom gamla inlägg så här i efterhand. Så jag tänkte att jag kan ju iaf fylla på med ett inlägg i månaden ;)
 
Oj nu va visst klockan lunch, sen kommer kund hit, så då får man inte blogga. Fy!

Får bli mer en annan dag. Hejs

(Skrevs för x antal veckor sen, men hade visst inte publicerats.. Jag gör det nu.. I brist på annat ;D)

RSS 2.0