Okej, här kommer den

Hade nästan glömt bort min lilla blogg. Men här kommer den efterlängtade uppdateringen, mest tillägnad Fia som kommenterade att hon ville ha en liten uppdatering.

Kvällen igår då. Duschade, fixade mej och hela den biten. Sen var Anna söt och skjutsade ut mej till Linghem. Började dricka lite hos Christian. Det var Han, Jag, Johan och Stefan. Satt där i kanske nån timme. Tror inte man kan göra mer än att garva åt vissa puckon med sjukaste humorn :P Sen drog vi iaf vidare till nån lokal där det skulle va lite "fest". Jag skulle hellre kalla det för pokerkväll. Var tydligen nån kille som fyllde år. Men för oss som inte var med i pokerlirandet var det inte så kul, så vi åkte vidare mot kvällens destination som var Erik. Där var det rätt bra drag på't. Träffade lite folk man inte sett på länge och sen fick man ju träffa på den där Madde också :) Trevlig liten prick!

Alla började komma in i fylledimman utan jag. Tror den där spriten är utspädd med vatten eller nåt :P Den har liksom ingen bra effekt. Och när man dessutom är på "bortaplan" där det mest är folk man inte känner så bra så blir det ju lite träligt när man dessutom typ är nykter. Var trevligt i början, men sen tog spriten slut och folket man kände försvann åt diverse håll.

Jag hade trott innan att vi skulle förfesta i Linghem och sen åka in till krogen, men så vart det ju inte. Strax innan 1 kände ja att det var dags att bege mej hemåt. Men då återstod ju bara frågan HUR FAN TAR JAG MEJ HEM?!

Tvingade Johan attt fixa skjuts åt mej :P Han ringde sin syster som var sötast i världen och körde hem mej :) Blev ett stopp på Max för lite inköp av fyllemat på vägen hem.

Kunde inte somna för fem öre. Tänkte att "om jag sätter på en film så somnar jag säkert direkt", men icke! Blev Vingar av glas och den kan man ju inte bara somna ifrån hur som helst :P

Idag har det inte gått i många knop alls. Har haft morgonrocken på mej heela dan. Äkta slappis-söndag har det vart. Fram tills nu för ett par timmar sen då man fick lite manligt besök :) haha.. Kan ju va trevligt!

A man gotta do what a man gotta do you know ^^ :P haha

 Nu ska jag nog strax sova. Blir la den vanliga bloggrundan först, sen lite harpan för ovanlighetens skull. Traditioner är INTE till för att brytas ;)

Sleep tight fuckers!

Kommentarer
Postat av: PORNIE

hav efun ;)

2009-02-09 @ 03:00:49
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: Fia

Merci för la uppdatering ;) Pösss

2009-02-09 @ 11:09:50
URL: http://fialottaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mejl: (publiceras ej)

Din blogg:

Och du vill säga..?:

Trackback
RSS 2.0