Damn!

Herrejösses vad svårt det är att måla eyeliner när man är bakis och skakis då! Har just satt i bruna linser, tårarna rinner som fan :P men det slutar nog snart.. Har väl gått åt en sådär 20 tops för att stoppa tårarna så dom inte förstör sminket liksom.. haha.. Sminket är iaf nästan klart. Bara kajal kvar, men den får ja vänta med lite, annars rinner den nog bort..

Är väl klar för avfärd om en halvtimme typ.. En låång färd blir det. Enda till porten brevid :D

Nu är det dags igen!

Bara ta tjuren i hornen och börja fixa sig igen.. Inte ett dugg pepp på det. Önskar man fick gå så man var. Men att komma osminkad och dessutom naken kanske skulle bli lite fel :P

Btw, underbart med människor som är lite skvallerkåta som mej :D Me liiike!

Nej, dags att sätta fart om jag ska bli klar nångång. Sup inte skallen i bitar nu barn!

Määärkligt

Fan jag har en sån där skum känsla i kroppen. Ni vet när man är rastlös som fan, men man orkar inte direkt engagera sig och hitta på nåt :P

Det enda man gör när man är bakis är röker! Som en borspindel (stavning?) Undra om det finns nån logisk förklaring till det? Som att man är sugen på flöt dagen efter. Det finns ju en förklaring till iaf.

Just ja, när jag va hos Johan i torsdags så hade han laddat ner en grej. jag var tvungen att härmas.
"Topp 1000 dom sista 30 åren" Massa gamla godinglåtar som man normalt sett aldrig skulle få för sig att lyssna på.  Så nu har jag en jävla massa musik att välja på. Men det känns inte som mina låtar är lika bra som dom Johan hade :P hehe..

Vad fan ska jag hitta på då? Kan ju inte bara sitta hemma och glo enda tills ikväll när jag ska till Camilla. Man kanske skulle sova lite till? Jag har blivit ovan att ha sovsällskap, så jag sover inget bra då.. haha.. Vaknar flera gånger under natten. Men är ju inte direkt trött heller.. Fan vilka i-landsproblem jag har asså!

Nu ska jag iaf äta. Vi hörs nog snart igen

Inte bakis! :)

Yes, vaknade och är inte bakis.. Fan va nice. Denna gången hade man tur på lotteriet ;)

Hade fått en kommentar 

Annelie om Beslutsångest:

Vart kvällen verkligen så billig som planerad då?:P

Svar: Jajjemen, vi gick inte ens ut. Var kvar hos Anna och sjöng sing star till strax innan 02. Så den vart billigare än planerad. Inte en spänn kostade den! :)

Ikväll däremot så blir det utgång. Vet inte riktigt vart vi ska, men kan tänka mej att det blir Harrys/BK. Ut och slås med fulla och kåta 40-taggare.. Härligt! Kan inte bli mycket bättre än så.

Vet inte vad jag ska hitta på nu hela dagen. Mitt sovsällskap gick just hem. Bra med såna som vet att man ska gå när man vaknar :D haha..

Humör-omställning

Workmode - OFF

Partymode - ON

Hell yeah!

Beslutsångest

När jag satt på bussen hem fick jag beslutsångest. Ska jag verkligen ha en nykter TRÅKIG fredag igen??

Sen kom jag fram till att, Nej nu får det fan va nog. Jag går på't idag med helt enkelt. Det har jag förtjänat. har ju vart nykter hur många helger som helst nu känns det som. Det får bli en billig utgång. Taxi 100 kr och en cider på krogen 50 kr. Det kan jag kosta på mej. Platens är ju gratis på fredagar, så det är ju ett stort plus i kanten. Dessutom har jag både sprit och groggvirke hemma, så det är också "gratis"

Man lever faktiskt bara en gång! (Vad vi vet)

Vet inte hur det blir ikväll. Inte heller med vilka. Den enda jag vet är Anna. Men man kan väl ha kul ändå? :P

Dagens sämsta är fan att jag fick hem ett brev från försäkringskassan idag. När jag gick på soc ett par månader för för 2½ år sen så tvingade dom mej att söka bostadsbidrag. Sen fick jag jobb och "tjänade för mycket" det året och ska därför betala tillbaks skiten nu. 2100 jävla kronor! Va fan är det frågan om? jag bad inte ens om nåt jävla bostadsbidrag. Det suger!

Tjoflöjt i stugorna!

Jobbar på som vanligt.. Dock väldigt slappt just nu då jag gör kvalitétssamtal. Ringer upp kunder som redan blivit kontaktade med ett erbjudande och ställer några frågor omvad dom tyckte om säljaren osv. Vi ska göra 85 st,klara vi inte det så får jag hoppa in ett par timmar och jobba. Har ändå inget planerat på dagen så det tyckte jag att jag kunde göra.

Hörs senare!

Du är efterlängtad!

Yes, äntligen fredag!! Fan va skönt asså.. Den här veckan har varit den längsta på länge. Har trott att den aldrig ska ta slut, men nu jävlar. Längtar så grymt mycket tills imorrnbitti när man får sova hur länge man vill och slipper vakna av det förbannade alarmet. Hur många gånger har man inte haft lust att be mobilen fara åt helvete liksom?

Jävligt gött att sluta skapligt för en gångs skull iaf. Sen blir det som sagt en sväng ut till Tornby, sen ska jag nog bara vara hemma och dega.

Vi hörs senare!

Ett sista inlägg för idag..

.. Men man skulle kunna även kunna säga "Ett första inlägg för idag" för klockan är ju faktiskt fredag.

Aja, skitsamma.. Kaffestunden med Johan var trevlig. Pratade om diverse spännande saker.. Kan det va så som man säger, att skadeglädjen är den enda sanna glädjen?

Så är det nog för mej iaf.. mohaha..

Imorrn är det fredag, vilket innebär andra arbetstider. Börjar 10.00 istället för 12.45.. Jobbigt att gå upp så tidigt!!
Dock slutar vi 16.00 istället för 21.00.. och DET är värt kan jag lova.

Imorrn skulle jag helst av allt vilja festa riktigt hårt. Sugen som fan.. Men som jag brukar säga, att supa är lite som ett lotteri. Man vet aldrig riktigt hur dagen efter slutar. Ibland är man bakis heeeela långa dagen och ibland mpr man prima. På lördag måste man iaf va pigg och kry och dessutom taggad för födelsedagsfest @ Cam, så det är nog bäst att hålla sig nykter imorrn.

Lär väl bli som dom senaste fredagarna, familjemys (jag & Camilla) framför tvn och Let's Dance :P haha..

Jag har bara en sak att tillägga. MISÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(och god natt förstås)

Fy Fy Fy!

Fan vad illa, jag har helt glömt bort bloggen idag. Tänkte skriva imorse, men hade verkligen inget att skriva om.

Är så jävla svårt att hitta på nåt att skriva när det enda man gör om dagarna är att vakna jobba och sen sova .

Kan du min dag så får ni se hur spännande den har varit.

10.40 -Gick upp
10.55 -Duschade
11.15 -Sminkade mej
11.35 -Fönade håret
11.50 -Åt frukost
12.15 -Gick till bussen och åkte till jobbet
12.45-21.00 -Jobbade
21.00- okänd tid -Fika hos Johan

Det va min dag. Spännande va? :P haha..

Damn I'm good!

När man ställer sig och diskar och lagar matlåda mitt i natten så är man väl ändå rätt duktig?
Visste att jag inte skulle orka imorrn förmiddag, så det fick bli nu istället.
Blev klyftpotatis, kött och bearnaisesås. Mumsigt!

Nu ska jag strax sova. Bara liiite harpan först ;)

Imorrn är det jobb igen, sen kommer Johan på kaffe påkvällen :)

God natt mina små



Yes!! Äntligen fixat!

Tur att man har ett datasnille till farsa. Han hjälpte mej och sa vad jag skulle skriva i kodmallen för att få normala bokstäver i explorer också, och inte bara i firefox :)

Så nu kan även ni som använder explorer läsa normalt :)

Ett litet klargörande

Angående mitt förra inlägg så kanske det blev en del förvirring :P

Först svar på kommentar (från Daniel) :P

Anonym ([email protected]) om Jag ska vara med på tv!!!!:
Jag har juh sitt dig live på singstarts! Ska bli roligt att se dig på Singing bee :P
Ps när har du tänkt att fixa ÅÄÖ på sidan :P

Svar:
 Haha, nej jag ska inte va med! Ska ju bara va publik. Men pappa kände nån som hade suttit på första raden i publiken men ändå inte blivit med i tv :( Jag ska fan va med, om jag så ska springa upp på scenen! haha. Angående å,ä,ö så är det så i explorer av nån anledning, men i firefox funkar det. Om du vet hur man ändrar så är du välkommen att säga till :P


Aja, åter till ämnen. Det som hänt är alltså att vi hade en tävling på jobbet. Vad den gick ut på var dels att man skulle ha ett "prov" om viasat och se hur mycket man kunde och del två var att man skulle mejla ett samtal som man spelade in, som sen dom på viasat skulle lyssna på och bedömma.

Vinsten är att en coach + 3 medarbetare ska åka upp en heldag till Sthlm om 2 veckor, dvs den 11/2. Där ska vi först besöka rix fm-studion, sen ska vi medverka i inspelningen av programmet "Singning Bee" som sänds på tv3. Dom sa att dom kunde försöka fixa så man fick va med som deltagare och sjunga i programmet, men jag tror jag hoppar det :P Haha.. Alla behöver ju inte veta hur illa man sjunger :D Pappa tyckte jag skulle ställa upp om jag fick, med kommentaren "Du kan väl inte sjunga så illa, då brås ju på MIG" haha.. Ja, självförtroendet är det ju inget fel på iaf :D

Det bästa är att man får betalt för en arbetsdag utan att jobba! mohaha..


Jag ska vara med på tv!!!!

Hahhaha, jihooo fan va kul :D

Tv3, here I come!



En liten ledtråd, nån som kan gissa? ;)



Godmorgon Lill-Lördag!

Vaknade av mej själv innan klockan ringde och va pigg!
Jag kunde ha sovit till 11.10, men valde att gå upp 10.10. Bra Malin!

Ännu en dag med jobb.. Men efter den här dagen är det bara två dagar kvar till helg iaf.
På Fredag blir det förhoppningsvis lugnt, vi ska ut till IKEA en sväng och köpa en hylla,
sen till Pc-City och hämta min dator som är klar efter sin makeover.

På lördag blir det feeest!!
Känns som det va hundra år sen jag va fuller, så det ska bli kul. Camilla blir gammal tant (22) så hon ska ha
födelsedags-förfest. Sen blir det krogen. Det va tal om Cupolen, men det verkar inte bli så :P

Nu åter till morgonrutinerna.

Hej!

Kvällsmat

Har haft en rätt lång diskussion med mej själv om vad jag ska äta till kvällsmat (eller middag blir det ju egentligen eftersom vi äter lunch kl 16.15 på jobbet)

Efter mycket om och men så kom jag på att jag inte orkade ställa mej och laga nåt, så det fick bli 2 mackor med makrill och ett glas juice. Ska ta upp en låda med pastasås ur frysen och ha till matlåda imorrn. Måste ju koka pasta med, men det hinns imorrnbitti.

Jobbet idag fick skitbra. Slutade med en timlön på 189 kr/tim. Det är helt okej tycker jag. Imorrn börjar vi dock med ett nytt projekt som kommer bli betydligt svårare, så då blir det bye bye till dessa underbara timlöner.

Nu blir det ett varv bloggläsning, lite hapran och sen sängen.

God natt!

Dagens lunch avklarad!

Sådär, då var klockan 17 och dagens lunchrast var slut. Snabbmakaroner och köttbullar blev det. Inte världens lyxigaste direkt :P

Nu börjar vi visst,. Kickstart it is!

Laterz

Rasta muttan

Pasta muttan simmerlajnen !!

(Meaning = Nu är det rast) :D

Yihooo!

Förresten

Varje dag är det rätt många från Bromma som läser, men jag känner ingen i Bromma :P

Igår var det fler från Bromma än vad det var från min egen stad.

Så kom igen nu alla Brommaner :P Vilka är ni?

Tisdag

Tjabbelibapp era gamla kebaber!

Har sovit 11 timmar, jag gillart! Är dock inte mer utvilad än vad jag brukar va. Kollade mej i spegeln nyss och sminket såg ut som det gjorde när jag la mej igårkväll.. Gött, då kan man ha samma idag :D haha

Jag drömde nåt inatt, men det konstiga är att jag inte kommer ihåg vad. Det enda jag minns är var. Jag tänker iaf på Vasavägen hela tiden, och det känns som jag precis varit där, men det måste jag vart i sömnen isf :P

Nehe, ska väl läsa igenom inläggen på bloglovin, sen greja i ordning det sista innan det är dags att åka till jobbet om ca en timme. Ska försöka komma ihåg att skriva under dagen.

Ha en bra dag!

Sleep tight!

Klockan är inte ens 00.00 och nu ska jag sova. Kors i taket, salt och peppar och ta i trä!

God natt

Sorry!

Jag vet att jag är en kass bloggerska när jag jobbar! Även att jag sitter vid en dator hela dagen så glömmer jag bort att skriva. Händer ju dock inte mycket, så vad ska man skriva om liksom?

Var trött som ett as imorse, fast att jag somnade runt 02 inatt och gick upp vid 11. Har sovit 9 timmar och borde va pigg och utvilad kan man tycka.

Coop har förövrigt inte ringt än. För er som inte vet så har jag sökt jobb där och var på intervju för snart 2 veckor sedan. Dom skulle hört av sig i slutet av förra veckan, vare sig man fick jobb eller inte. Men har inte hört nåt än. Imorrn borde jag kanske ringa och höra vad dom pysslar med.

Back to work!
Lunch om 50 min.. hungrig som en varg!


God natt!

Nu säger jag God natt för idag. Rekordtidigt dessutom :)

Mätt så alldeles

Då var dagens matlagning avklarad. (Var iofs några timmar sen) :P

Den bestod idag av Pepparbiff, hasselbackspotatis, bearnaisesås och sallad. Mumsigt värre!

För er som är intresserade så kommer en bild här:



Ser väl inte helt dumt ut va?
Och jag var duktig och tog värsta salladsberget,
 fast att jag inte är speciellt förtjust i sallad. Men till vissa rätter är det gott.
Och när man har pillat bort tomaten :P

Känner mej lite trött. Klarade mej utan att sova middag idag :D
 Ikväll somnar jag nog skapligt (Jaja, jag vet att jag alltid säger det, men ikväll tror jag verkligen det) :P

Pust och stön!!

Guud vad jag är duktig. Är sjukt imponerad av mej själv. Ni andra kanske tycker det hör till vanligheten att städa, men inte hos mej :P

Förut, precis i början när jag började var ledig fredagar, så städade jag och tvättade varje fredag. Men nu städar jag verkligen aldrig. Kanske plockar lite grejer här och där. Men snabel-Johan (dammsugaren) och moppen får inte se dagsljus allt för ofta :P Räcker väl ett gång i månaden? Eller? Dom kan ju inte bli bortskämda :D

Asså jag har städat oavbrutet sen jag skrev sist, men ändå INTE kommit till dammsugningen än. Granjäveln tog säkert en timme att klippa ner, sen har jag plockat allt skit som låg överallt, diskat allt (skönt!!) och även sorterat strumpor som låg kvar i tvättpåsen sen jag tvättade förra helgen :P Eller var det helgen innan det tom? haha.. Skitsamma, dom ligger i lådan som du ska nu iaf, det är huvudsaken.

En sak är iaf säker, jag ska då aldrig skaffa mej en pedant karl.. Vore ju dock bra för min del, då skulle vi ju komplettera varandras olikheter.. haha.. Men han skulle inte stå ut den dag. Paniken skulle växa för varje sekund när han såg mitt bombnedslag :D

Aja, en cigg nu.. Sen ska den där förbannade Snabel-Johan så sin rastning för denna månad :P

Granklippning!

Ja, jag vet! Jag är velig som fan. Jag ska skita i att sova, dra på förstärkaren på högsta volym och klippa ner den där förbannade granen!

Bättre!

Nu skiter jag i det här

Har just sett ett avsnitt av "Arga snickaren", det är rätt underhållande. Tacka vet jag web-tv!

Nu är jag så jägarns trött så jag tänker ta en powernap. Skiter i om jag inte kan sova inatt. Då får jag väl va trött imorrnbitti isf. Grejen är ju att jag oftast inte har svårt för att somna när jag väl försöker, det svåra är ju att lägga i från sig datorn och bestäma sig för att sova. Alltid nån som uppehåller en på msn :P

"God natt"

(Sen måste jag städa. Dessutom ska granjäveln klippas ner.. puuh!)

Nu kan vi bocka av det från listan..

.. Ö&B - Check!

Fy så ini helvete!

Kunde inte somna igår, låg och vred och vände till klockan 6.50 typ. Helt sjukt va störande det är. Vaknade vid 11.40. Det är för lite sömn, bara 5 timmar typ ju. Har fan ont i ögonen för att jag är så trött. Men man måste ju kunna somna ikväll eftersom det är ju imorrn, så det va bara att masa sig upp.

Dagens planer är rätt små. Enda som är bestämt är att vi ska åka till ÖB och köpa skithuspapper, eftersom det inte blev nåt igår.

Jag tog förövrigt mina sista penicillintabletter precis, men har fortfarande lite ont i örat. Borde inte det va bora när man genomgått en hel kur?

Laterz!

Fy Malin!!

Jag som skrev typ vid 23 "idag är jag trött såhär tidigt, blir sängen snart" Well, I was wrong!

Nu ska jag iaf sova. Klockan är tjugo i sex! Vad fan hände liksom? :P

Kommer ju garanterat sova till 13 iaf, så du kan har lång tid på dej att städa Camilla.. No stress :D haha

Det värsta är ju att jag inte är ett dugg trött! Det är ju för fan inte mänskligt. Har iaf dragit upp den svarta rullgardinen, annars skulle jag lätt kunna sova till 15 imorrn :/

Aja, god natt! (Eller god morgon?)

UPDATE
Okej, bara en harpan först :P

Ooops

Sorry Camilla, jag sitter fast på msn :P Klockan tickar.. 05.11 nu..

Jag uppdaterar när jag ska sova så du vet, som du ville ;)

Hello

Här ligger jag och är lite upprörd klockan halv 4 på natten.. Men det är bra..

Jag är arg.. och lite upprörd.. Hjärtat slår dubbla slag. Och så kom den där förbannade Sonja Aldén också, det gjorde ju inte saken bättre mitt i allt. Kärring!

Hatar att ha en konversation med någon som man inte tänker ett dugg lika som. Det blir ALLTID såhär och jag hatar det!

Men men, nu börjar det lugna ner sig lite och bli mer serious talk :P

UPDATE

Nu krigar vi inte längre. Skönt det :P

Det är fan synd om mej idag. Jag är världens ensammaste (okej, inte ett ord men ändå) Fan ta dej din jävel!!

Hmmmmmmmmm

Ska jag eller ska jag inte? Fan va svårt.. Är ju trots allt en hel jävla månad sen sist!

Men Malin är chicken :D

Och så kör vi en lista..

Har sett den på flera bloggar, men den här är ärligt stulen från Fia

Inledande
 01.Fullständigt namn: Malin Anneli Maria Johansson
02.Din ålder: 21, snart 22
03.Födelsedag: 10 mars
04.Syskon: 1 riktigt  bror, 2 plastsystrar
05.Hårfärg: Brunt med blonda slingor
06.Ögonfärg: Blå/Grå
07.Skostorlek: 39-40

Förhållanden
01.Vem är din bästa vän? Varför ska man ha en bästa, när man kan ha många bra? :P
02.Har du en pojkvän/flickvän? Som Johan brukar säga "Du är ju en flicka och du är min vän, därmed är du ju min flickvän" Så ja, jag har en pojkvän, och han heter Johan. Och snygg-Erik då förstås ;)
03.Hur långt var ditt längsta förhållande? Nästan 2 år
04.Vem kysste du senast? Det va på julafton det (Damn, en hel jävla månad sen!!) Vem det va ska ni ta och skita i :P

Grejer

01.Var shoppar du? Där jag hittar nåt snyggt :P Oftast Gina 
02.Har du några tatueringar eller piercings? Japp, 2 tatueringar. Planer på en tredje
03.Hur många skor har du? Eh, 9 kanske?
04.Hur många par byxor har du? Hm, kanske 12 kanske om man räknar med leggings och mysisar :P
06.Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Nej

Favoriter

01.Färg: Svart
02.Mat: Vitlöksmarinerad oxfilé, hasselbackspotatis och ädelostsås
03.Killnamn: Har fortfarande inte kommit fram till nåt, betydligt lättare md tjejnamn.
04.Tjejnamn: Joline, Emilia, Tindra osv
05.Ämne i skolan: Matte säger jag nu, men då tyckte jag inte det :P
06.Klädesplagg: Myskläder
07.Sport: Meaning? ;)
08.Musik: Beror på när, var och hur. Balader när jag ligger hemma och partymusik när det är fest :p
09.Fras/mening/uttyck: "Vad fan är det frågan om?"
10.Raggningsreplik: Har inte så många på lager, men "Ska du med hem till mej och käka makaroner och hångla?" borde väl va ett säkert kort.. Eller?

Har du någonsin...
01.Snusat? Ja
02.Rökt? Ja
03.Hoppat bungee jump? Nej
04.Brutit mot lagen? Ja
05.Fått dig själv att kräkas? Ja, varje fylla typ.. haha
06.Nakenbadat? Haha OM jag har. Senast i Hamra i somras.. Med en liten chicken  som håll på att frysa ballen av sig ;)
07.Varit kär? Jupp
08.Börjat gråta för att få som du vill? Njae

Extra grejer

01.Tar du droger? Japp, every day. Nee det gör jag ju inte!
02.Vad använder du för schampoo? Nåt dyrt skit med lavendel som ska va bra mot torr hårbotten.
03.Vad är du mest rädd för? Har inga extrema fobier direkt.
04.Vad lyssnar du på just nu? Inget kom jag på nu. Ska nog sätta på nåt. Får bli "Takida - Give into me"
05.Vilken bil skulle du vilja ha? En Evo.. Nån? Inte?
06.Vem fick du senast SMS ifrån? Camilla
07.Var vill du gifta dig? I en kyrka om det blir i Sverige, Annars på Maldiverna på en strand
08.Hur många MSN-kontakter har du? 172 st
09.Hur många av dem är online just nu? 33 (Folk kanske har ett liv en lördagkväll till skillnad från vissa andra?)

Slutfrågor
01.Pizza eller choklad? Pizza
02.Tränar du? Dåligt med det
03.Guld eller Silver? Silver, hatar guld. Enda smycket jag ägt i guld var min gamla förlovningsring
04.Vilken film såg du sist på bio? SATC
05.Vad vill du helst av allt ha just nu? En resa till Thailand, tack!

Förresten så utmanar jag Camilla, Sandra & Louise också, så kom igen nu bruttor!

Jag är redan trött!

Det är ett mirakel. Minns inte senast jag va trött vid den här tiden. Men det är bra för då kanske jag somnar skapligt, och kan därmed gå ut skapligt tidigt. Ska väl ställa klockan, men känner jag mej själv rätt så kommer jag inte gå upp när den ringer i vilket fall. Har svårt för att gå ut när man inte måste.

Kvällen spenderades iaf hos Mamma. Mat, sen TP, sen kortspel. Trevligt värre!

Har lånat hem en sekatör (?) så jag kan klippa ner min julgran. Börjar visst bli dags säger dom som vet :P

Laterz!

Mot Mammi igen

Vaknade för ca en timme sen. Nu ska Camilla skjutsa mej till mamma, så ska jag ta hennes bil hem därifrån sen, så vi har en bil i helgen. Vet inte riktigt vart vi ska åka, men imorrn ska vi iaf till ÖB och köpa skithuspapper.. haha.. Dom hade Lambi till bra pris, och man vill ju inte torka sig med nåt billigt papper som wiiiver i wööven! :D

Jag tar med mej datorn, så skriver nog nåt lite senare. Man har en tendes att bli lite rastlös hos Mamma :P

Hej!

Nämen nämen!

Klockan är endast 03.30 och jag tänkte sova nu. Kors i taket!

Tänkvärt

Haha hittade en rolig liten tänkvärt-lista. Läs hela, även att den är lång. Den stämmer fan rätt bra på många punkter :P

Namn

När Stina, Anna, Maria och Emilia går ut på lunch så kallar de varandra Stina, Anna, Maria och Emilia. När Fredrik, Peter, Krister och Mathias går ut på lunch så kallar de varandra Fetto, Godzilla, Clownen och Stubbhuvudet.

På middag
När räkningen kommer så slänger killarna varsin hundring på bordet trots att räkningen bara uppgår till 200 spänn sammanlagt. Ingen av dem har mindre och ingen vill erkänna att de vill ha växel tillbaka. När tjejerna får sin räkning så åker miniräknaren fram blixtsnabbt.

Pengar

En man kan betala tjugo spänn för en sak som är värd tio spänn om han behöver den. En kvinna kan betala tio spänn för en sak som är värd tjugo spänn trots att hon inte behöver den, utan bara för att den är på rea.

Badrummet
Mannen har sex saker i sitt badrumsskåp: tandborste, tandkräm, raklödder,rakhyvel, en bit tvål och en reklamhandduk. Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan med största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem.

Bråk

Kvinnan får alltid sista ordet. Vad än mannen säger efter detta innebär att han startar ett nytt gräl.

Framtiden

En kvinna bekymrar sig för sin framtid tills hon hittar en man. En man bekymrar sig aldrig för framtiden - inte förrän han hittar en fru.

Framgång
En framgångsrik man är en sådan som tjänar mer än hans fru spenderar. En framgångsrik kvinna är en kvinna som hittar en sådan man.

Äktenskap

En kvinna gifter sig med en man i tron att han kan förändras även om det inte blir så. En man gifter sig med en kvinna i tron att hon inte kommer att förändras även om hon gör det.

Göra sig i ordning

En kvinna gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefonen, läsa en bok och hämta posten. En man gör sig i ordning för bröllop och begravningar.

Naturlighet

Män vaknar lika snygga som när de lade sig. Kvinnor förfaller av någon orsak under natten.

Efterkommande Kvinnan vet allt om sina barn - när de ska till tandläkaren, deras romanser, bästisar, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål. Mannen är i stort sett medveten om att det bor små människor i hans hus.

Och till sist... dagens tanke
Varje man bör glömma de misstag han gjort - det är ingen idé att två människor går runt och minns samma saker.

Pensionärskväll

Jag och Camilla sitter bänkade framför tvn och har Lets Dance-kväll :P Neej, vi är inte 65+ vi inte ;)

Det finns ju tamejfan inget att göra om man inte är ute och svirar.. Och det får man ju inte göra när man knaprar penicillin. Inte konstigt att ekonomin går i botten när krogen är det enda "vettiga" som finns att göra.

Nästa helg tänkte vi fortsätta våran pensionärs-trend. Camilla ska ha födelsedags-förfest och sen blir det nog Cupolen och PARTYLÖRDAG!!!

Yeeeeeeeeeeey :P



Mummm

Nu vankas det tacopaj!

@ Mammis place

Tror ni banken var öppen när vi kom dit eller? Neeeej! Dom stängde tydligen klockan 13 Mån, Ons, Fre. Trodde alla banker hade öppet till 18 varje dag nu för tiden, men så var icke fallet. Camilla trodde det berodde på finanskrisen :P

Mamma skulle iaf in på bolaget och köpa sig några bira, så det gjorde vi. Sen åkte vi mot Mantorp-town! Stannade på Mobilia. Jag sprang in och köpte en creme fraiche och en burk med fefferoni. Jag sa till mamma på vägen hem "Bara vi inte ska äta köttfärspaj, för jag är så trött på det".. (Mamma gjorde en paj till mej sist som jag fick med mej hem i matlådor, så det har ju blivit ett par såna) I alla fall så säger hon att dom har planerat att äta det ikväll, men jag övertalade henne att vi skulle göra tacopaj istället. Var rätt länge sen nu.

Camilla kommer och hämtar mej sen, så ska vi åka till City Gross och storhandla. Jag vet inte om det är nåt fel på mej, men jag tycker det är skitkul att handla :D Dock inte lika kul att man måste betala för skiten. Tänk om man vore zigenare och kunde stoppa in hela kundvagnen under kjolen :D haha.. Det vore lyx de!

Nu ska jag hjälpa mamma med pajen.. eller nåt.. Hej!

Tlöttis

Japp idag är jag tlöttis. Eller inte längre, men jag var när klockan ringde vid 10.30. Snoozade dock till 11.30 :P Nu tänker ni "ehh 11.30 är ju inte tidigt" Nej det är det inte för en människa med normal dygnsrytm, men när man somnar vid 5 på morgonen så är det rätt tidigt.

Har iaf lyckats tagit mej in i duschen, sminkat mej och fönat håret. Mamma kommer om ca 30 min, och då blir det banken. Sen följer jag nog med henne hem tills ikväll.

Magen är sjuukt uppkäftig, skriker som en tok. Bäst ja ger honom lite frukost.

Hörs!

Hmmm

Redbull kanske är en dum idé såhär dags :p

Kanske därför jag är så pigg.. Men vad gör man när man inte har nåt drickbart hemma.. Då tar man groggvirke! :D

Pratar förövrigt med en turk som jag lärde känna lite när jag och Nicco var i Turkiet. Han var servitör på vårat hotell.. Han kommer inte in på hans "vanliga" msn..

ahmet √ lucky lucke... säger: hey
ahmet √ lucky lucke... säger: u there!!
MaLiN || säger: hey
ahmet √ lucky lucke... säger: ı cant open my other msn
ahmet √ lucky lucke... säger: someone steal ıt
MaLiN || säger: it wasnt me  ;)
ahmet √ lucky lucke... säger: but see
ahmet √ lucky lucke... säger: Namn på första husdjuret
ahmet √ lucky lucke... säger: wht ıs thıss!!
MaLiN || säger: haha "namn på första husdjuret" is "name of your first pet" haha
ahmet √ lucky lucke... säger: someone from sweden
ahmet √ lucky lucke... säger: ıs ıt onlınee
MaLiN || säger: well, not me :P
MaLiN || säger: no
ahmet √ lucky lucke... säger: :@
MaLiN || säger: how did someone know your password?
ahmet √ lucky lucke... säger: dont know
ahmet √ lucky lucke... säger: ı dıdnt accept anythıng
MaLiN || säger: ok weird
ahmet √ lucky lucke... säger: pet!!
ahmet √ lucky lucke... säger: wht can bee!!
MaLiN || säger: haha MaLiN || säger: its a question that you answer when you make your mail.. to remind you of your password if you forget it
ahmet √ lucky lucke... säger: :@

Hahaha, nu försöker han få mej att säga vanliga svenska djurnamn.. haha.. Hur lätt är det liksom. Jag ba "Fido, It's a famouse dogname" hahahah.. Han "But it must be 5 letters"

Stackarn, det är inte lätt när det är svårt.. Men det är ***** när det ***  .. Jaa vaddå?? :D

Still awake!

Har läst igenom alla bloggar jag hade på bloggkoll, eller förlåt, bloglovin menar jag förstås. Tycker det låter sjukt töntigt.. Bloggkoll it is! Iaf för mej. Är fortfarande inte trött, men frågan är vad man ska hitta på? Diska var ett förslag som jag fick upp i huvudet, men jag röstade ner det direkt. Inte för att jag INTE gillar att diska, jag tänker på grannarna ;)
(Eh okej, vi säger så)

Kom just på att jag inte kan sova till 13 imorrn som jag brukar, Mamma kommer nämligen hit när hon slutar jobba, dvs klockan 13. Då ska vi åka till banken och säga upp mitt norska konto och skicka tillbaks bankdosan och kortet (vad fan ska dom ha det till liksom?) Inte så att jag har så stor användning av det när jag har sagt upp mitt konto. Men men, vill dom ha det så kan dom ju få det. Fick en räkning från dom jävlarna häromdan. Dom har dragit 50 kr varje månad, för det kostar det att ha internetbank hos dom tydligen (ja, jag vet.. Sjukt land) I brevet skrev dom att om inte jag betalade in dessa 158 norska kronorna inom loppet av 14 dagar så skulle jag få inkasso efter mej. Jag satte in pengarna. Tyckte det var lika bra. Norska inkasso kanske är typ som Ryska maffian? Vad vet jag.. Dumt att chansa.

Nehe, ska väl sysselsätta mej med något..

Nämen tjena!

Tjoho i natten gott folk. Klockan är bara 2 men jag funderar ändå på att sova. Kommer inte på nåt vettigt att göra iaf.

Kvällen spenderades hos Sofi. Kollade in nya lyan. Hade inte vart där än, men nu har jag. Det va fint som snus. Lite täckpapp osv överallt eftersom målningen inte var klar. Haha, det snyggaste måste vart i klädkammaren. Det var typ grönt med bollar i olika färger. Han som bodde där innan hade förklarat det som "ja min fru är lite konstnärlig" Haha, jasså det tycker du? :P Jag kan ju garantera att det inte är det hon livnär sig på.. haha.. Bollarna matchade inte för fem öre och var allmänt fula.

När vi hade vart där i ett par timmar kom Johan och hämtade oss. Söt som han är. Vet i fan vad han gick på idag, men nåt lär det ju vart :P Annars hade han bara vaknat på rätt sida. Sjukt glad och flum iaf :D Jag önskar han hade ett lyckopiller till mej med, men så var icke fallet.

Imorrn är det Fredag och det brukar ju betyda fest, men icke denna helg. Penicillinet skulle nog inte uppskatta det lika mycket som jag. Ska eventuellt hem till Mammi och leka, om dom inte ska till Nyköping och svänga sina lurviga. Dom hade inte riktigt bestämt sig när jag pratade med henne förut. Camillas mamma var snäll och lånade ut bilen iaf, så blir storhandling för hela slanten. Alla tror jämt att jag har så mycket mat i min kyl, men skulle jag slänga allt som är gammalt så skulle det eka. Man måste ju spara lite som "utfyllnad".. höhö!

Oj, blev ett rätt långt inlägg. Har ju inte så mycket annat för mej, och inte ofta fantasin flödar längre. Brukar oftast bli typ 3 rader. Men jag uppdaterar ju iaf varje dag. Skillnad mot vissa andra som uppdaterar en gång i veckan.. Tråkigt ju!

Ha det bra alla.. Hör av er om ni har någon nykter lek inplanerad i helgen ;)

Btw så var det visst bara Fia som vågade erkänna att hon läste, bajskorvar är ni andra. Bara så ni vet!

Tjipp!



Nu jävlar!

Nu ska diskberget bekämpas, dammråttor utrotas och unk-lukten ut! Har diskat en omgång, har säkert 2 kvar :P Det är inte så att jag har mycket disk.. nej nej.. Måste ju va IKEA som tillverkar för små diskställ.. Eller?

Btw, såg klart på säsong 2 av Läppsticks Djungeln i natt. Och nu finns inget mer att ladda ner! Buhuuu.. Undra när det kommer mer.. Can't wait!!!

Förresten, det där nya verktyget jag installerade, där man kan se lite vart besökarna kommer ifrån osv, där kan man se hur besökarna hittade hit. Om dom skrev in min adress direkt, om dom hittade via facebook osv. Men en sak förstår jag inte riktigt. Det står bloggadresser. Vet inte om det är så att den som äger bloggen har vart inne och läst eller om nån hittade hit via deras blogg. jag tror på det sistnämnda. Elli tex, jag vet ju inte om du läser eller om det är nån som hittar hit via din blogg. Så min fråga är, läser du? :P Jag lämnade ju nån kommentar hos dej, så kan ju va så att nån klickar sig hit via den?

Kan vi inte göra så att ni som läser skriver ett hej? Kan väl inte va såå svårt? :P

Aja, åter till städningen!

Morrn morrn

Sådär ja, då var jag vaken. Vaknade till och kollade på klockan för en timme sen, men somna visst om igen.. hoppsan!
Nu är jag iaf vaken, det är huvudsaken. Ligger och kollar lite på Vår bästa år. Sååå spännande ;P

Idag har jag bestämt mej för att diska ALL disk. Det är fan ett heldagsprojekt :P Jobbigt att behöva diska en gaffel eller kniv så fårt man behöver en.. hehe..

Imorrn är det löning. Jihoooo!! Jag ska försöka lägga undan lite av semesterersättningen, så man har råd att ha ledigt en vecka i sommar iaf :P Tycker det är så dåligt att dom inte kan strunta i att betala ut den och "spara den" istället. Så var det när jag började jobba där, men sen ändrade dom. Och jag som har NOLL självdicilin kommer ju aldrig få nåt ledigt i sommar!

Ny plattång?

Hittade ett inlägg på Lily's blogg om en plattång. Den ska tydligen va skitbra. Jag vill ha en ny och en skitbra! Kostar egentligen 998 kr men nu är det halva priset, så 499 kr istället. Dessutom stod det nåt om att man fick ytterligare 10%, men det vill sig inte riktigt för mej. Lämnade en kommentar och frågade så vi får se vad svaret blir.

HÄR har ni länken till erbjudandet om ni är sugna.

Klockan närmar sig 5.30 och jag är vaken och pigg som en lärka (Neheee?)
Men borde väl försöka sova antar jag. Somnade ju förut vid 18 nånting och sov till 21 ungefär. Inte konstigt att kroppen är pigg på helt fel tid. Men men, får bli ordning på det... Nångång :P

God natt!

Äta?

Kom på att jag bara ätit frukost idag. Försöker komma på vad jag ska äta, men det går mindre bra. Hela köket är fullt med disk och jag känner inte ett dugg för att diska just nu. Därför vill jag heller inte ställa mej och laga mat bland allt bråte. Kanske får bli en macka? Men det är jag rätt trött på. Har ju ett par matlådor i frysen, det är ju smidigt. Bara värma i micron. Det får nog bli så helt enkelt.

Kollade just på ett avsnitt av Semestersvenskar. Faan vad sugen man blir på att dra till Thailand asså!! Säkert att det inte finns nån vänlig själ där ute som vill sponsra med en resa? ;)

Bajskorv

Jag skulle ju lämna mitt läkarintyg till Camilla, så hon kunde ta med det till jobbet. Men jag vaknade precis, och hennes buss gick 12.23. Den matematiken går inte riktigt ihop sig. Vi får hoppas att det går bra att hon tar med det imorrn.

Har sovit ganska exakt 8 timmar. Det är bra skit. Nu kollar jag på Våra bästa år :P Jävla Kate, fattar inte Lucas att det är hon som förstör allt? :P haha

Aja, Laterz

Oj vad klockan är mycket

Det är tamejfan helt omöjligt att slita sig. För varje avsnitt tänker jag "Det här är det sista, sen ska jag sova" Men sen slutar det så sjukt spännande så man är tvungen att se ett till :P

Men nu slog klockan precis 5.00, så nu är gränsen nådd. Dags att sluta dom blå.

Good night folks

(För er som inte läst föregående inlägg så pratar jag om Lipstick Jungle)

Som jag sa..

Jag skrev ju tidigare idag att jag var tvungen att hitta en ny hobby utöver harpan. Och nu är jag fan fast i Lipstick Jungle.. Shit vad spännande! Har ett avsnitt kvar på säsong 1, men håller på att tanka säsong 2 för fullt så jag ska ha nåt att sysselsätta mej med imorgon också.

Hade inget mer på hjärtat nu :P

Använd firefox people!

Till er som har konstiga tecken i texten, så är det för att ni läser i explorer. I firefox funkar det utmärkt. Vet inte vad det är för fel och har inte orkat ta tag i det heller :P

Jag har för övrigt laddat ner första säsongen av Lipstick Jungel.. Verkar va rätt bra faktiskt.. Men när jag kom till avsnitt 3 nu så avbtyts det hela tiden, är någon fil som saknas.. Det suger.. Men håller på att ladda ner en ny nu så vi får hoppas det funkar bättre.

Home again

Nu är jag hemma från Vårdcentralen igen. Anledningen till att det gjorde så förbannat ont i natt var att det höll på att värka hål på trumhinnan. Så nu har jag ett hål i den :P Höhöh.. Hade iaf infektion, och fick penicillin som jag ska äta i 5 dagar. Han tvingade mej även att köpa nässpray (konstigt hur gångarna i huvudet går) Jag kanske skulle ta ett sprut i örat istället för snabbare effekt :P

Blev sjukskriven i en vecka till. Jag kommer klättra på väggarn här hemma. Måste fan skaffa en ny hobby, förutom harpan.

Nu frukost! (?)

And Im off..

To vårdcentralen.. Hörs sen!

Sjuuuk värk!!

Har haft lock för örat i en vecka, men nu under eftermiddagen började det bli värre. På bussen hem höll jag på att dö av smärta, och när jag kom hem var jag ännu mer död. Gör så sjukt ont. Ringde sjukvärdsupplysningen och dom sa att det kunde ju vara öroninflammaition eftersom jag hade feber hela förra veckan, annars kan det va vätska som har samlats bakom trumhinnan. Så har jag haft en gång tidigare, för några år sen. Då gjorde det också sjukt ont kommer jag ihåg, men det här är fan snäppet värre. Lyckades somna strax innan 22, men vaknade hela tiden så nu gav jag upp. Får se om jag kan lyckas somna snart igen, så man slipepr den här skiten.

Klockan är ställd på 8.00 iaf, då ska jag fan va först i vårdcentralens telefonkö (om det nu inte är vätska som ger med sig under natten)

God natt!

Kryper i benen

Jag är sjukt rastlös. Men jag känner ändå inte för att göra nåt :P haha Konstig känsla det där. Sen är ju iofs klockan halv 12, då kanske man inte brukar göra så mycket.

Imorrn är det back to business igen.. Jag läängtar! (ironi på hög nivå)

På torsdag kommer beskedet!! Hoppas hoppas!

...............hm................

Vissa dar är jobbigare än andra..

Up 'n running

Sådär ja, då var det liv i mej också.

Gårdagen var lite speciell. Vi satt och funderade hela dagen på vad vi skulle hitta på. Kände att vi nog ville ta en grogg eller två, men kom självklart på det för sent när bolaget redan var stängt. Men vi fick iaf tag på sprit till slut. Klockan 19 bestämde vi oss för att åka upp mot Nyköping. Eller m´närmare bestämt Oxelösund och Anni. Vi åkte vid 20 och kom fram strax efter 21. Förfestade lite där, sen begav vi oss mot Södertälje (typ) och var på hoj-fest. Den var rätt seg, brukar va mycket roligare. Men men, det kunde vi ju inte veta innan. Krogen är ju inte allt för kul längre, så vi hade nog inte haft mycket roligare där. hade dock sparat in en bensinslant eller två. men vad gör det om hundra år?

Det var jag, Camilla och Sandra som åkte upp. När vi var på klubben så satt vi mest i en hörnsoffa där. Vi skulle kunnat sjunga Svullos gamla dänga "Jag vill ha röv" men det behövdes inte. Vi fick det ändå. Gubbarna tyckte tydligen om att sitta på ryggstödet bakom våra nackar och luta sig lite smått bakåt och använda våra huvuden som kuddar (bildbevis kommer) Men det bjuder vi väl på brudar, visst?

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Inte bakis idag heller :D Men jag ska nog bara ligga och dega hela dagen iaf. Det är det söndagar är till för. Vi hörs vett ja!

Tihii..

Det va ju ett spännande erbjudande man fick såhär på söndagsmorgonen.. Mrn vi hoppar det idag.

Klockan är 4 och dags att sova. Jag som skulle vända tillbaks dygnet och gå upp tidigt imorrn? Vi skiter i det va? Mmmmm!

Mjaaaaaaaaaz!

Im home motherfuckers!

Vad ska man göra ikväll?

Ja, är redan rastlös.. och klockan är bara halv 5. Vad ska man hitta på ikväll?

Nån som har nåt förslag?

Underbara Lördag!

Mumsigt gott med räkor, kräftor, ost och kex igår! Dock ligger det lite smårester av räkorna kvar i mitt kök och luktar lite halväckligt :P Får ta itu med det snart. Jag, Camilla och Sandra ska bege oss ner mot pizzerian. Bakismat är ett måste, även om jag inte alls är bakis :P Blev rätt lugnt med spriten, som planerat..

Jag är en kass fotograf, blev bara 5 bilder :P Men Sandra hade tagit destofler, hela 29 bilder. Många på henne och mej när vi sjunger singstar.. Hur intressant nu det är att se :P Jag lägger upp några lite senare, hon ska bara hitta sladden först.

Hörs sen!

Skaldjurskväll

 Japp, ikväll blir det lite skaldjur med Sandra och Camilla.. Får se om Sofi hinner dyka upp en sväng också mitt i allt flyttstök.

Handlade lite räkor, kräftor, ost och kex förut iaf. Så blir det nog ett par grogg. Men bara ett par som sagt, är ju inte helt hundra än.

Vi hörs sen. Hej hopp!

God morgon världen!

Jag är vaken! När ja kom ut i min hall så möttes jag av nån konstig stark lukt. Nästan så jag tror man skulle kunna bli lite hög såhär på morgonkvisten. Dom håller på att måla om i trapphuset eftersom det blev lite förstört och missfärgat i branden.
 
Idag vet jag inte vad som händer riktigt. Ringde vårdcentralen för en stund sen och dom sa "Vi ringer upp dej omkring klockan 14.15" Dom är inte alls särksilt snabba där må jag säga.

Jag har ett extremt sug efter kräftor! Tror jag måste köpa mej ett paket inför kvällen. När man är duktig och håller sig nykter en helg borde man ju belönas.. Right?

Nu blir det Våra bästa år..

God natt

Laddade ner Johan Glans - World tour of Skåne igen :P Fan så jävla bra han är asså. Helt sjukt!

Men nu är klockan 04.08 så det är nog dags att sova. Är inte ett dugg trött, men som sagt, det är hög tid!

Hahahhaha

Skickade en till fråga till 118100. Men den tänker jag inte skriva ut här. Den är för privat eller vad man ska säga.. Inte  pruvat så, inget snuskigt eller så.. Men ni får inte veta! Men jag gillade svaret iaf.. Tänk om alla människor var lika kloka som 118100 ;) Då skulle det va bättre! Japp!

Gick nyss och nynnade på en låt.. Vet inte varför.. men sen kom jag på vilken det var. Janet Jackson - Together again. Och jävlar vilken nostalgitripp jag fick mej :P



Lite seg i början, men jävlar så bra när den drar igång!

Haha, svar från 118100!

Haha, fick precis svar från 118100. Dom skriver såhär på min fråga "Vem driver bloggen http://tanthulda.blogg.se?"

"118100 är ganska säkra på att bloggen http://tanthulda.blogg.se drivs av Malin Johansson. Vi tror att hennes hela namn är Malin Anneli Maria Johansson och att hon föddes den 10 mars 1987, vilket gör att hon är 21 år, 10 månader och 5 dagar gammal samt född i fiskarnas tecken eller kaninens år i  elementet eld om man följer den kinesiska astrologin. I hennes blogg kan man läsa om allt möjligt som sker i hennes liv och i det senaste inlägget kan man läsa att hon vill sätta oss på prov! Vi ber om ursäkt att svaret har dröjt, vi har för nuvarande tung belastning"

Skitkul skulle jag vilja säga :D Frågan är om den här tjänsten är lite beroendeframkallande? Nu vill jag ju skicka meeer! :D Men nu har jag haft mitt roliga, nu får det va nog :P

Hihi skojsigt

Jag såg reklamen för 118100 nyss och tänkte att jag skulle kosta på mej 10 spänn och skicka en fråga. Men så kom jag inte på vad jag skulle skriva. Ville fråga "Vem är Malin Johansson" men kom på att det finns 32443424 st såna, så det skulle jag nog inte få nåt bra svar på. IStället frågade jag "Vem driver bloggen http://tanthulda.blogg.se?" haha.. Ska bli spännande att se vad svaret blir.

Hur länge ska det egentligen ta innan man får svar? Antar att dom måste forska lite i frågan först? Hoppas iaf jag får svar ikväll.

Annars har det inte hänt mycket alls idag. Den största händelse måste va att jag varit på ICA.. haha.. Hur stor bedrift det nu är.

Imorrn ska jag till VC och fixa ett läkarintyg. Har fortfarande feber till och från, men största problemet nu är min hosta. Har ju förkylningsastma, så det blir lite jobbigt ibland när jag blir förkyld. Får låta dom lyssna på mina luftrör och se om dom tycker jag ska andas i en sån där maskin som vidgar luftrören. Skapligt störande när man har rossel i  luftrören, men det går inte hosta upp!

Aja, nu ska jag väl fortsätta min harpan-kamp ;)

Hej!

Jävla Oprah!

Ligger och kollar på Oprah, var precis en liten tjej som sjöng så sjukt bra och så fick hon träffa Celine Dion som är hennes största idol. Hon fick sjunga Because you loved me med henne på en av hennes konserter. Och jag kunde inte sluta tjuta! haha.. Vet inte om jag är extremt blödig eller vad fan det är frågan om. Just den låten har iofs lite speciella minnen, kanske är det? Där låg jag och stört-tjöt iaf :D

Ooopsi Daisy

Fastnade först i harpan, sen blev det lite web-tv. Kollade på "Arga Snickaren". Det va kuligt, så det blir nog fler avsnitt av det framöver.

Nämen oops, klockan är vid snart halv 5. Kanske är dags att sova?

God natt

Vilka jävla människor det finns!

Asså jag fattar inte riktigt hur folk tänker? Hur jävla egoistisk får man lov att bli? Fattar man inte att man är 2 om en sån sak?

Det handlar för helvete om nåt som förändrar hela ens liv!

Jävla folk det finns asså!

Jag vill också!

Ååå ligger och kolla på Semestersvenskar på 4:an.. Fan va sugen man är på Thailand asså!!! Nån som vill skänka mej en resa? ;)

Smisk på stjärten!

Det borde jag få, så oflitigt som jag uppdaterad idag! Fy skäms på mig. Har varit borta hos Sofi en sväng. Höll på att få lappsjuka här hemm, var tvungen att se lite folk innan jag blir folkskygg.. hehe.. Vi gjorde inte mycket alls.. Hade lite girl-häng :P

Efter att jag vart där så gick jag till ICA och handlade lite. Det vart bla ingredienser till tacos som jag tänkte ha som middag idag. Tror jag har förätit mej lite på det, inte alls lika gott längre som det va förut. Det kanske är för att det har blivit vardagsmat istället för lite "festligare" som det var förut.

Nu plingar det i micron och köttfärsen är nog tinad. Jag ska kolla!

Tack och hejs, grus och grejs!

Nämen titta titta

Helt plötsligt så funkar det ju!

Har inte direkt nåt vettigt att skriva. Har kollat lite Svensson Svensson. Tänkte att jag skulle röra mej ut mot köket och plocka in disken i diskstället, diska och sen laga mat. Pepper/vitlöks-biff :D Mumma.. Har inte bestämt mej vad jag ska ha till. Antingen blir det klyftpotatis eller så blir det hasselback. Har bara beasås eller brunsås att välja på dock. Funderar på att ta lite lätt creme fraiche och röra i lite skit i. Så det blir nån slags vitlöks/ört sås. Vi får se vad som hittas på. Hungrig är jag iaf, så hög tid att börja med maten eftersom potatisen tar ett tag att tillaga.

Over and out!

Funka då

Varken mitt eller Sandras inlägg som vi skrev för massa timmar sen har kommit fram!!

Funka då bloggjävel!

Kom igen..

.. Nu håller vi tummarna!

Bajsa i rubriken

Kom inte på nån rubrik, så vi skiter i det helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta kolla på Svensson Svensson. Snart är även säsong 2 genomtittad :(
Vad ska jag då sysselsätta mig med? Hittade inte säsong 3 att ladda ner..

Aja, några avsnitt har jag ju kvar iaf..

Jävla gnäll!

Blir sånt gnäll för att jag inte har skrivit nåt idag. Anledningen till att jag inte skrivit nåt än enkel. Jag har inget att skriva!

Vaknade runt 13.00. Kollade lite på våra bästa år. Det är fan ett märkligt program. Senast jag kollade på det var i mitten va December eller så. Och när man slår på det nu, en månad senare, så har man inte missat nånting. Känns som det var igår man kollade senast. Men det är ju bra på ett sätt.. man kan missa ett halvår, men ändå hänga med :P

Efter det ringde jag posten i Norge och krånglade om min lön igen. Orkar inte dra hela historien, men i korta drag så jobbade jag där i Dec -07 men har fortfarande en lön som jag inte fått.. men tydligen inte :S

Ringde sen och spärrade mitt viewcard som jag tappade för kanske 2 mån sen snart :P Bättre sent än aldrig.

Mycket mer har inte hänt. Har gjort designen på Camillas blogg, har dock inte Photoshop på den här datorn eftersom jag lånat mammas medans min är inlämnad. Får se om jag kanske kan ladda ner det. Var nåt krångel sist.

Hostan är kvar. Sitter som en smäck i bröstet. Vet inte om det egentligen är hosta eller om jag börjat gå i sömnen och vart uppe och käkat rivjärn? Det är antingen eller där. Hej påde!

Det INGEN trodde skulle hända.. har hänt!

Camilla har skaffat blogg.. eller nåja, Malin har skaffat en åt henne :P Men det va faktiskt hon som bad om det..

Ni hittar den --> HÄR

Tvätten - check!

Sådär ja, då var tvätten hämtad för denna gång,

Jag och Camilla bestämde oss för att unna oss en pizza. Bäst att ta tillfället i akt när man väl är sugen på något. Inte nyttigt nånstans, jag vet! Men en pizza är 36 points (vv-tänkande) och jag åt en 1/4 av den, vilket innebär att det bara vart 9 points.. Så det måste ju va godkänt ändå ;P
 Sen var jag mätt som en plätt :P Får se om den behagar stanna kvar i magen eller om den vill ut snart :P

Nu blir det mer Svensson Svensson. Säsong 2 är klar! :D




Ett nytt beroende!

Jag har utvecklat ett nytt beroende. Nämligen "Svensson Svensson" Jag ligger här och garvar för mej själv. haha..
Laddade ner hela säsong 1 och den är jag snart klar med. Håller även på at tanka hem säsong 2 men den verkar va rätt seg. 76,1% har gått, hoppas den blir klar lagom tills jag är klar med denna säsongens avsnitt.

Angående magsjukan så börjar jag starkt misstänka att så är fallet. Inte spy-sjukan då.. Utan den andra. Vi nämner inga namn så behöver inga knussliga människor känna sig stötta ;)

Back to Svenssons

Vilket strul

Håller på och försöker installera ett google-verktyg som gör att man kan se en massa detaljer om sina besökare. Fattade inte själv, så ringde pappa och bad om hjälp. Vi körde lite fjärrhjälp, men vet inte om vi fick till det riktigt. Är en varningstriangel som säger att den inte är tillgänglig. Stod dock att det kan ta 24 timmar innan man kan börja se resultat. Får se om det löser sig då eller om det är nåt annat som är fel. Fattar verkligen nada av allt vad html-koder heter :P

Snart är det dags för tvättstugan. Är totalt jävla opepp. Förstår inte att man kan va så trött när man inte gör nånting om dagarna. Men men febern tar väl ut sin rätt. Matlusten är fortfarande som bortblåst också. Har bara ätit lite äggröra idag. Ingenting smakar ju nåt heller, så kunde lika gärna tryckt i mej en massa broccoli och sånt äckligt nyttigt skit :P

Aaaaaaaaaaaaj

Skintont i magen!!

Hoppas fan inte det är magsjuka på gång.. Då dör jag!

God morgon underbara Söndag!

Haha, nu skojade jag. Det är ingen underbar Söndag, för det är tvättsöndag! Blää.. Verkligen ett nödvändigt ont för jag har inga trosor kvar :P

Kommer dock inte ihåg vilken tid jag bokade.. Antingen 15-18 eller 18-21.. Får springa ner och kolla sen.

Annars händer inte mycket alls. Vaknade för 1 timme sen. Har läst lite bloggar, förflyttat tvättberget från golvet ner i tvättpåsen, hostat upp ett rivjärn eller två osv..

Hörs sen!

Time to sleep

Nu är det dags att sova kära vänner.. Inte för att jag är ett dugg trött, men det var ju det här med att vända tillbaks dygnet. Tvångs-sömn is teh shiet!

Nights alles!

Åååå, the fever is back! :(

FAN!

Febern var ju nästan borta hela dagen. Hade ju bara strax över 37. Men nu har jag 38,2 igen :(

Bajskorv är allt jag har att säga!!

Jag har ätit!

Mådde lite illa, så tänkte att det kanske berodde på att jag va hungrig (fast att jag inte kände av det) Gjorde iordning lite frukost/lunch/middag/kvällsmat iaf :P

En skål med lättfil & musli och 2 mackor



Såhär såg det ut innan jag började äta..



..och så här såg det ut när jag hade ätit klart :P


Camilla och jag pratade om det för en stund sen, hur mycket magsäcken krymper när man inte ätit på ett par dygn. Och det stämmer nog. Vart proppmätt av det där lilla..

Filmtips

World Trade Center är på 4an nu..

Spännande värre!

Snygg-Erik!!!!

Gaaaaaaaaaaaaaaaah han är ju förjävla snygg asså!!

Kollar på Körslaget.. Inte för att jag tycker det är bra egentligen, men det är fan ögongodis!!
Camilla ser inte skönheten i honom.. Och hennes anledning: "Jag vet ju hur kort han är i verkligheten"

Va fan, det syns ju inte på tv :P

Ska fortsätta dräggla.. Hörs sen!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen..

.. Harpan är tamejfan beroendeframkallande!!

Dom borde införa en varningstext som ploppar upp innan man börjar spela

"OBS! Detta spel kan vara beroendeframkallande. Vill du ändå fortsätta?"

Man kanske borde äta?

Igår var jag inte ett dugg hungrig, så jag struntade i att äta helt enkelt.
Bad dock Camilla köpa med sig chips och cola från Ica, så det snaskade jag på framför Let's Dance igårkväll.

Inget hunger infinner sig idag heller, men magen kurrar högre än nånsin. Man går tydligen ner lite av att inte äta :D

Av att äta knappt en halv påse chips, lite dipp, ett glas oboy och 2 glas cola har jag gått ner 2 kg på 2 dagar :D

Har tyvärr lite för högt IQ för att tro att det håller i sig när man väl börjar äta.. Sablans också!

Men så länge man inte är hungrig eller sugen på nåt så ser jag ingen anledning till att börja äta. Och så länge jag dricker massa vatten så är det ju ingen fara.

Extremt rastlös är jag iaf. Orkar inte sova mer, finns inget att se på tv, inga sidor på internet som jag inte redan besökt 20 gånger idag osv.. Gaah!

....

Saknar dej..

Mohahaha

Det roligaste verktyget som uppfunnits måste ju vara funktionen som gör att man kan se vilka som läser ens blogg.
Det innebär alltså att jag, via IP-adressen kan se vilka som läser. Vilken adress dom bor på osv.

Där fanns ju ett par oväntade personer. Men ni är så välkomna så ;) hehehe

Ber om ursäkt för dålig uppdatering..

..men igår sov jag heeela dagen. Kändes som jag hade blivit överkörd av ett tåg när jag vaknade. Hade 39 graders feber. Då är man fan inte katig :p

Idag är jag lite piggare, hostar dock som en jävla idiot.

Fick en kommentar
Annelie:
Såg att du startade bloggen jan 08 så grattis till året som gått!! Du har gett mig en hel del läsning detta år :)

Jag hade inte en aning om det, men så kollade jag och såg att det var den 9 januari som jag startade min lilla blogg. Så igår fyllde den faktiskt 1 år. Sjuuukt hur fort tiden går. Kommer ihåg när jag satt där i Niccos soffa och klurade på namn, kämpade med designen osv.

Börjar bli måttligt rastlös, men men.. Det är bara sova vidare.

Just ja, glömde berätta en sak! Jag sökte jobb på nya Coop Extra som ska öppna vid garnisonen. Och igår ringde dom och ville att jag skulle komma dit på intervju på tisdag! Måste ju passa på att tacka Sandra för tipset ;P

Vi hörs nog sen. Hej!




Antingen ber jag nån döda mej, eller så sover jag

Denna huvudvärk är inte av denna värld!! Sjukaste jag varit med om.

Antingen vill jag dö eller så vill jag sova.

Hm, jag väljer det sistnämnda.

God natt! (tidigare än nånsin)

Oopsi

Oops har helt glömt bort min blogg.

Det går bra idag igen, 1 till så slutar jag på samma resultat som igår. Ligger la på en 200 kr/tim nu.

Mitt huvud tar kål på mej. Denna jävla huvudvärk asså!


It's time now

Dags att dra sig mot jobbet. Vi hörs nog under dagen skulle jag tro. Hej hopp!

Nattligt ögongodis

Har suttit och kollat lite youtube-klipp från körslaget med Erik Segerstedt. Got damn asså!!

Han måste fan va min drömman. Eller nåja, nästan iaf. Om han får på sig ett par platåskor så han växer en dm ;)
Det är nåt magiskt över dessa karlar med brunt hår och bruna ögon..
Nu blir jag helt till mej här, hur ska jag nu kunna somna? :P

Klockan är iaf "bara" 01.15, och det måste ju va mitt personliga rekord på ett par veckor.

God natt

Det sjönk lite, men jag är nöjd!

Timlönen sjönk lite sista två timmarna, men hamnade iaf på 215,50 kr/tim

Det är jag mer än nöjd med. Imorrn börjar vi lite tidigare än vanligt. Klockan 12.30 närmare bestämt. Då kommer viasat och ska hålla nån utbildning för oss..

Nu ska jag fortsätta äta. Äggröra och macka med makrill.. Mumma!

Kul att jobba idag faktiskt..

Dom orden förväntade ni er inte ut min mun :P

Kör Viasat Golf, ger kunder golfkanalen för halva priset i ett år, dvs 49 kr/mån. Dessutom får dom med ett viasat golfcard som ger dom 40% rabatt på greenfeen på 40 olika banor över hela Sverige.

Har hittills sålt 9 st. Vid rasten vid 19.00 räknade jag ut min timlön. 53 kr fast per timme och 50 kr/sälj.
Hade då 8 sälj, vilket gav en timlön på 253 kr. I like it alöööt

Nu ska jag fortsätta jobba. Hej hopp!


Ego-pic!

Hittade en ego-pic från igår. Jag bjuder på den



Nu är pajen skapligt kall, så nu säger jag God natt.. Igen :P

Kycklingpaj - Bilder & Recept

Okej, eftersom jag ändå måste vänta på att pajen ska svalna innan jag kan ställa in den i kylen så kan jag ju ändå inte sova.. Receptet är direktimport från hjärnan :P

Därför får ni bilder och recept här:

Kycklingpaj 4 port

Deg:
3 dl vetemjöl
2-3 msk vatten
150 g margarin
1 tsk salt

Fyllning:
1 stor kycklingfilé
1 gul lök
1 röd paprika
1 burk champinjoner
1 vitlöksklyfta
1 burk creme bonjour vitlök&örter
Kryddor efter smak

Strö sist på riven ost




Gör degen och låt den vila i kylen i 20 min. Tryck ut degen i en pajform. Förgrädda den i 10 min i ugnen i 200 grader



Stek kycklingfilén (ett tips är att dela den på mitten först så den blir lite tunnare) Krydda sen efter smak.



Vi använde dessa kryddor: Grillkrydda, Grovmalen svartpeppar, Vitlökspulver, Curry och Cayennepeppar



Hacka sedan lök pch paprika i bitar och stek (även champinjonerna)



Tillsätt en burk Creme Bonjour Vitlök&Örter

Häll fyllningen i pajskalet, strö på riven ost och grädda i 200 grader ca. 30 minuter.



Voila! Så ser den ut när den är klar
(Om ni undrar varför det bara är paprika på halva pajen så är det för att Camilla inte gillar paprika :P)


Svårare än så behöver det inte va!





Har jag hjärnproblem?

Är man fel i huvudet om man börjar laga en kycklingpaj klockan 23.40 en tisdagkväll?

I så fall är jag det. Den vart rätt god, men degen vart torr som fan. Tog sin lilla tid, vi har just ätit klart (kl är 00.57) Nu har jag matlåda tills imorrn också :D Recept och bilder kommer imorgon.. Eller just fan jag ska ju jobba imorrn. Får se om jag orkar när jag kommer hem vid 21.20

Det som suger mest just nu är att jag måste sitta och vänta på att pajen ska bli skapligt kall så jag kan ställa in den i kylen.    Och DET suger ska ni veta.

God natt bloggen

Så där ja!

Då var träningen avklarad. Blev bara 30 min, men det räckte för oss som är lika tränade som två kylskåp :P

Filmen hette Kick-A-Roebics och var en instruktionsfilm med aerobics med inslag av kickboxning. Jävligt effekivt må jag säga. Vi  vart svettiga iaf, och det va målet :P

Nu är det Drömkåken på tvn så den ser vi på! (UTAN chips dock.. Duktigt!) ;P haha

Jävligt dåligt med kommentarer på sistone! *morrr*

Träning i vardagsrummet

Har just diskat ALL disk som stod både här och var i lägenheten :P Kan ju säga så mycket som att alla glas i skåpet var slut (och jag har SJUKT mycket glas) Så det tog nån timme eller så att få allt rent, men fan så skönt nu när allt är klart.

Har laddat hem några träningsvideos :P Tänkte sätta på en nu och köra ett pass.. Lite aerobics och grejer. Haha, kommer bli en syn för gudarna.. Återkommer senare.. om jag överlever :P

UPDATE: Camilla kommer över och joinar. Så säger människan "Jag tar med mina chips" Men då satte jag ner foten och sa NEJ! :P

Bakismat står på menyn

Camilla ringde och väckte mej. Hon ville ha bakismat. Så det blir det nu.

Hejs

Blev visst utgång..

Blev en runda på Harrys med Sofi.

Hatar alla äckliga kärringar som tror man kan bugga på ett smockfullt dansgolv. Nästa gång jag går dit ska jag ha med mej en karta över Linköping där jag har markerat vägen till Cupolen. Och dom ska jag dela ut hej vilt.

Med det säger jag God natt!

Hets hets!

Maten står i ugnen, jag har precis duschat. Sitter just nu med en ansiktsmask och ser allmänt bedårande ut.

Sminket ska på, håret ska fixas, maten ska ätas.. Sen kör vi!



Pease out!

Festa? På en Måndag?

Sådär ja, nu var jag vaken. Det var faktiskt självmant att gå upp så sent idag. Vaknade vid 11 första gången, men var på tok för trött för att gå upp. Hade ändå inget planerat så kunde lika gärna sova lite till :P

Daniel frågade just om jag var taggad för ikväll. Till saken hör att han och Camilla bestämde att vi skulle festa lite under julledigheten (Daniel är en jobbarkompis) Men jag har då aldrig sagt att jag ska vara med :P

Jag sa att jag inte var taggad och att jag inte hade råd att dricka. Jag har ju blivit en duktig flicka. Men då sa han "Äh, jag bjuder".. Jahaja, vet inte vad planen är riktigt. Är det här en dag man går ut på? Det är ju liksom Måndag. Men iofs så är det ju röd dag imorrn, då kan man ju nästa säga att det är Lördag? Eller..? :P

Aja, ska hitta på nåt tror jag. Hejs!

Hmm okej?!

Min header och min bakgrund med stjärnorna hade försvunnit :/ Fråga mej inte varför, för jag har inte rört nåt.
Eftersom jag inte har min dator så kommer jag inte åt min vanliga header, så fick ta en gammal.

Angående stjärnorna så kopierade jag bara länken till bilden och klistrade in (exakt samma som det var innan) och då funkade det igen. Hm, skumt det där.

För er som kollar bloggen i explorer så är tydligen bokstäverna konstiga? Ersätts med konstiga tecken osv?

Nu måste ni svara, läser ni i explorer eller firefox? Funkar det för er?

Har just sett klart på You've got mail.. Mycket  bra måste jag säga. Inte ett dugg trött är jag, men jag ska tvinga mej att sova. Måste ju få in lite rutiner tills på Onsdags när jobbet drar igång igen.

God natt!

Filmtajm

Nu blir det till att sätta på en film att somna till. Vet inte om jag ska se Pretty Woman eller You've got mail.. Hmm, svårt beslut. Blir nog den sistnämnda.

Natti natt!

Bild-bombning!!

Okej mina vänner, håll i er! Jag har lagt in bilderna från kameran så jag tänkte bomba er med bilder.

Vi börjar med lite bilder från Nyår



Förrätterna är framme. Toast skagen



Närbild



Johan fick en specialare eftersom han inte äter skaldjur. Detta min vänner är en toast rostbiff ;P



Fläskfilé-fatet med lite ananas som dekoration



Japp, det va gott! (Den vita såsen är ädelostsås) Om man har livlig fantasi som jag har ibland, så ser formen på såsen lite ut som en jättekondom :D haha



Christian måste vart ett stort fan av såsen, så som han stirrar på den :P



Johan i sitt esse...



..och jag i mitt!



Camilla gör.. nåt.. Antingen spottar hon ut nåt färdigtuggat i handen, eller så försöker hon bara se den pyttepyttelilla texten på batterierna :p



Haha, "öh, va? Vaddå?" ;P



Johan ser lite busig ut..




Louise och någon kompis till henne..



Simon säger skåååååååååål



Ett stycke pojkar



..och ett stycke blandade kön..



Ett fyllo.. Men till vardags brukar vi kalla honom Stefan



Jenny med karl utför en nyårspuss!



Lite mer folk



Hade man ingen respektive med sig så fick man helt enkelt slita tag i första bästa. Kön spelar mindre roll..



..folk..



.. och detta var sista bilden från nyår.

Nu ett par bilder på världens sötaste Milon i hans nya gåstol. VARNING PÅ STAN! :)



Pluttis!



Den här killen har tungan rätt i mun!

Och avslutningsvis, lite bilder från dagens sysselsättning.. Nämligen matlagning



Underbart fin lasagne.. Blev ett antal matlådor!



Blev även en omgång köttfärs. Fick inte plats med fler matlådor i min överfulla frys, så la lite köttfärs i några fryspåsar och frös in.. Haha.. Ser ut som en påse hundskit :D



En av dagens kockar tillverkar pastasås. Ost och bacon vart det..



Vi är inte datanördar vi inte.. haha.. Kan ju inte laga mat i flera timmar utan att ha sin dator inom räckhåll :P



Dagens rätt blev hasselbackspotatis med vitlökskött och ädelostsås. Mumma! (Blev dock ingen bild på köttet, kom på det precis när jag svalt den sista tuggan) ;P



Titt så många lådor det blev, och det är ändå inte alla..

Och så en bild på dagens vuxenpoäng



Att ha en fruktskål på bordet är väl ändå vuxenpoäng iaf? Tycker jag :P

Det var allt jag hade att bjuda på för idag. Måste bli bättre på att komma ihåg att ta kort ju.. Aja, det löser sig. Nu ska jag nog se på film.

Tjipp!










Matlagningsdags

Just hemkommen.

Vi har vart ute i Tornby och lämnat in min dator. Den bara stendog imorse och har inte gått sätta på sen dess.. PANIK!!

Skulle bara ta 3 veckor att laga den. Härligt! Jag som inte är ett dugg beroende av min dator :P

Men vi tog en tur till Mantorp och snodde mammas laptop, så jag får ha den sålänge. Vart även storhandling på City Gross, så nu är jag 900 kr fattigare.

Nu blir det matlagning för hela slanten. Jag och Camilla ska laga massa mat och frysa in så vi har matlådor.
Blir lasagne, kycklingpaj, köttfärssås och pepparbiff med vitlökssmak. Inte tillsammans då, utan var för sig :P

Hörs sen!

Nähe?

Är klockan 04.25 och Malin är vaken? Kan jag väl aldrig tänka mej..

Artikel om hjärtproblem

Hittade en artikel på aftonbladet som handlade om hjärtklappning. Finns att läsa ----> HÄR

Fanns lite olika varianter där. Denna tycker jag passar bäst in:

Återkopplingstakykardi

Vad är det?
 Hjärtat har en extra ledningsbana i hjärtat. Felet är oftast medfött, men symtomen kan uppstå först i vuxen ålder. Det brukar inte vara farligt.
Symtom:
 
Hjärtat slår snabbt men regelbundet. Attacken startar och upphör plötsligt, och varar från en minut till timmar.
Behandling:
Den extra ledningsbanan tas bort i en ganska enkel operation, som görs med lokalbedövning.

Man kanske skulle ta en tur till vårdcentralen ändå. Träligt och dö har jag hört :P

Hemme've

Nu var man hemma igen. Blev dåligt med snölekar dock. Åkte mest runt i bilen, sladdade lite och så.. Camilla är förjävla bra på att sladda.. höhö! :P

Sen vart det en sväng till Sofi. Den lilla växer så det knakar (Milon då, inte Sofi :P) Tror han växer ett par cm för varje gång jag ser honom. Han har fått en gåstol som han springer runt i. Så söt så!

Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Förmodligen ingenting.

Vi hörs nog igen sen skulle jag tro. Tjipp!

Snölek!

Nu har jag duschat. Ska klä på mej, sminka mej lite, föna håret och bege mej til ICA.

Sen ska termobyxor, mössa och vantar på och sen ska jag bli som barn på nytt!
Vi ska ut och leka i snön. Kanske bygga en snögubbe, snölykta, åka pulka osv.. Jihoooooo!



Inte normalt!!

Snart måste jag söka för mina sömnproblem!

Att vakna kl 13.45 är inte okej!

God natt.. eller ska man säga God morgon?

Som sagt, klockan blir nog rätt mycket innan jag somnar. Just nu är den 04.46. Tänkte dra på en film och hoppas på att den är kass så jag somnar :P

Camilla om du läser detta innan du ringer mej imorrn, ring inte innan 12!!!

Ska fan sätta på ljudlös :P God natt! (igen) :P

Klockan kommer nog bli lika mycket idag

Är inte trött för 5 öre.

Har laddat ner Mamma Mia, kan inte bestämma mej för om jag ska se den eller om jag ska se Johan Glans - World tour of Skåne idag igen. Haha, skön den där killen asså!

God natt iaf

Jag bakar hemmagjord pizza!

Ja, hemmagjord kan man verkligen kalla den. Är bara gjord av saker jag redan hade hemma i kylskåp och skafferi.
Jag sökte på "pizzadeg utan jäst" och den blev så kladdig som en deg kan bli. Ska bli spännande att se resultatet.
Som pålägg fick jag också imporovisera en del :P
Hade ingen skinka i frysen, men däremot hade jag ju en halv julskinka i kylen. haha.. Så den blev till strimmlor och pryder nu min pizza. Även lite champinjoner och ost. En jul-capricciosa helt enkelt!

Passade även på ett tappert försök att skära av mej fingret med kniven medans jag skar skinkan. Lyckades inte få av det helt, men ett jack åstadkom jag allt. Duktig Malin! Hade heller inga plåster hemma, så sitter här med skithuspapper och tejp på fingret.. Haha.. Lite halvt osmidigt sådär.

Nu blir det mat!


Oj va länge jag sov

Vaknade precis. Närmare bestämt klockan 12.45. Men det gör inget, med tanke på hur dags jag somnade. Fick sova nästan exakt 8 timmar. Kan inte bli bättre!

Camilla är rastlös och vill hitta på något. Förslagen lyde som följande: Åka pulka, kasta ägg eller pimpla :P

Jag röstar mest för det sistnämda. Men vi har ju dock inga grejer till det. Ska ringa Johan och se om han vill pimpla.

Hörs sen!

Ooops klockan är visst mycket

Satte på "Sex and the city - The movie" För exakt 2 h och 20 min sen. Skulle ha nåt att somna till. Pft, trodde jag ja!

Kunde ju inte slita blicken från filmrn och nu är klockan 04.15. Tur man är ledig imorrn :P

God natt!

Dagens fundering..

Kan man må prima dagen efter ända fram till ca 18.00? Är det inte lite sent att börja bli bakis då...? :/

Nytt år, Nya tag

Då var 2008 över.
Kvällen började som sagt hemma hos Christian i Linghem. Jag och Camilla lagade 3-rätters (se föregående inlägg)
Maten verkade uppskattad måste jag säga. Det gjorde vi bra!

När vi hade ätit förflyttade vi oss in till soffan och drack lite. När klockan började närma sig 21 gick vi bort mot Louise. Där fortsatte festen. Johan fick för sig att vi skulle åka ut till den andra festen, så vi ringde skjuts. 15 min och 300 kr senare så var vi framme. Var nästan tomt på folk och jag har aldrig ångrat mej så mycket i hela mitt liv :P
Varför stannade vi inte kvar i Linghem?!

Det kom iaf några mer folk. Jag står med ryggen mot hallen och hör ett duns. Vänder mej om och en brud ligger medvetslös på golvet. Hennes huvud ligger i en blodpöl :/ Folk samlades i en ring runt henne och ambulans ringdes.. Hon hade fått ett skapligt jack i hakan. Jag tror inte jag överdriver om jag säger att det åtminstone var 4 dl blod på golvet.

När ambulansen har hämtat henne fortsätter festen, men vi vill fortfarande åka tillbaks till Linghem.Han som körde dit oss går till slut med på att köra oss in till resecentrum (men vägrar att köra oss ända till Linghem igen) Vi tar tåget som går 23.30 från stan och blir sedan upplockade på Linghems station (Japp, tåget innehöll det obligatoriska = spyor) Kommer fram strax innan 12-slaget. Förbereder med champagne (bläää vilket vidigt påhitt), tomtebloss, raketer osv.

När det är färdigfirat där ute så går vi in igen och festen fortsätter. Går och lägger oss vid 2 ungefär. Jag vaknar vid 4-5 på natten och har hjärtklappningar. (Nåt jag har fått i många år. Dock har det bara hållt på i 5-15 min oftast förut). Lyckas somna om efter nån timme ungefär. När jag vaknar vid 11 på morgonen så har jag det fortfarande :/ Kanske borde söka hjälp när man har det i 7 timmar i sträck och typ 2 slag/sekund.

Aja, vi sov i alla fall ute i Linghem hos Johan & Louise. Jag, Johan och Camilla delade dubbelsäng. Idag har det bara slappats i soffan. En bakis-kebab-rulle har även slinkigt ned. Kom hem för 2-3 timmar sen.

Så var det med det. Har inte mycket bilder alls, men ett par stycken finns. Men dom kommer senare.

Puss hej!

RSS 2.0