Wiihoo!

Blir en sista minuten v.30. Jag och 4 brudar till.. Kan inte bli mer än bra :P
Here we go again!

Ikväll är det ju som alla säkert vet Euro4Ever på Sliver.

Vi tänkte dra ihop en förfest här nere på våran innergård. Så kom igen nu gott folk!

Alla är välkomna!

Partymood -> ON! :D


Tjarååååååå

Nu drar vi till Öland.. Där det förövrigt är bäst solchanser under helgen.. Me like!

Hej hopp!

Snart såå..

3 dar till Öland.. Peppa!

Vi är 8 pers som har hyrt en 4-bäddsstuga.. Guud vad trångt och mysigt det kommer bli :P
Har vart lite skeptisk till och från, men idag är jag pepp på't. Hoppas det håller i sig:)
Det träligaste är ju om vädret suger! Men vi hoppas på soool, eller iaf uppehåll.

Har så tråkigt så jag satt och pillade med lite bilder. Skulle göra ett kollage, men fattade inte det nya programmet jag hittade riktigt. Fick bli vanliga bilder istället. Men en ram har ja ju kirrat iaf :D


Och sist med inte minst...

Booowling!

Tjosan i regnet!

Stackars studenterna, bara öser ner på krakarna. Annat var det förr oss :D Då var det sool minsann.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så skriver väl vad jag gjort idag och vad jag ska göra :P

Vaknade runt 11-snåret. Tog en morgoncigg, klädde på mej och drack en nutrilett. Åkte till gymmet och körde en timme ungefär, sen åkte vi hem för Camilla skulle hämta nåt papper till AMS som hon skulle lämna. Så åkte vi dit och lämnade det och sen hemåt igen. Då vart det lite diskning och sen gjorde vi lassagne. Mums!

Nu ska jag nog ta en powernap, sen ikväll blir det bowling och utgång med "jobbet". Vi vann en tävling för länge sen, där det vinnande laget skulle få 4000 kr att gå ut för. Bowla och käka var väl planen, men vi skippar maten och kör på bowling och sprit istället :D

Vi kanske hörs sen.. eller förmodligen inte :p

Nämen nämen!

Har jag hittat hit? Det va inte igår :P

Man har inte allt för mycket att skriva när man är arbetslös.. Jag är knäpp, när jag jobbade skrev jag "Har inget att skriva, det enda jag gör är att jobba och sova" och nu när jag inte gör det längre så har jag ändå inget att skriva.. Kan det ha nåt att göra med mitt alldeles för ointressanta liv? Mycket möjligt!

Idag har vi iaf vart på Nautilus och invigt vårat gymkort som vi köpte för ett tag sen. Blev inte jättemycket träning. Mest genomgång av en instruktör. Gick igenom alla maskiner och skrev på nåt kort med inställningar osv. Blir nog bra det där. Lär förmodligen ha träningsvärk imorrn, även att det inte vart så mycket träning :P Vältränad som man är :D Haha..

Sitter och funderar lite på vad man ska hitta på i helgen. Skulle ha serverat på Annas pappas 50-årsfest men det blev inte så. Kul att man får veta det såhär 3 dagar innan, när man har ställt in andra grejer pga det. Men men..

Herr Larsson fyller ju 25 stora år på Lördag. Nu när vi inte ska jobba kanske man skulle fira det litegrann. Han hade dock fått lite klagomål av grannarna att det va fest lite för ofta där :p Så vi får nog hitta nåt nytt ställe snarast.. Frågade honom förut vad han önskade sig i present, men det visste han inte. Det enda var ett x-box med inbyggd hårddisk för en sisådär 4-5000.. Man kanske skulle slå till. Ja menar, pengar är ju inga problem! Man kanske skulle ta två när man ändå är i farten. Ifall ett går sönder liksom.

Just ja, jag shoppade ju massor igår också :D Man mår ju såå bra av att spendera pengar.. Men sen kommer världens ångest sköljande över en på kvällskvisten. Frågan är om det är värt :P Kände mej ju rik när man fick skattepengarna, men ack så fort dom försvinner.. Räkningar/skulder på 5000 och lite shopping för 2500 typ.. Hmm, vart tog dom vägen??

Lyssnar på lugna favoriter, och helt plötsligt dök Sonja Aldén upp.. Ni vet "Du får inte"-låten.. Herrejössenes vilken nostalgi! Lots of feeling där asså :P

Nä nu får det va nog. Konstigt att jag ens har några besökare kvar som klickar sig in varje dag.. Måste va såna människor som har lika mycket till liv som mej ;)

God natt folks!

RSS 2.0