I'm alive..

Oj va länge sen det va nu känns det som. Min dator har virus. Närmare bestämt 117 st. Och då avbröt vi ändå sökningen innan den va klar :P Inte konstigt att den är helt fucked up. Har kommit på att det är bra för oss med dålig syn att köra i felsäkert läge. Allt blir ju sjukt stort :D

Helgen då.. Vad ska man säga.. Den va riktigt hård. Länge sen jag var så sliten. Berodde dock inte så mycket på bakfylla, utan mest på sömnbrist. I Fredags va det ju Johans 25-årsfest på Platå. Det va lyckat måste jag säga. Camilla och vart trötta framåt 2 hugget och åkte hem.
På lördagen var det tänkt att jag skulle ta det lugnt, eftersom jag skulle jobba på söndagen. Men vi hamnade hos Sofia och hade tjejkväll. Mycket roligt måste jag säga :P (No words needed för that night) haha.. Gick vidare vid 2 och hae lite efterfest. Somnade vid 7 på morgonen, och gick upp kl 9. Ni kan ju gissa om jag var en zombie på jobbet?

Lyckades fjäska lite så jag fick gå hem vid 2. Ögonen orkade inte hålla sig uppe längre. Hem och sov till 21 på kvällen :P

Det var en snabb sammanfattning. Nu blir det gröt. Mitt nya liv har börjat. Hej beach 2009.. eller 2010 kanske :P

Fy helvete!

Jag har lärt mej något nytt. Man ska ALDRIG supa dagen innan man ska jobba. Man ska heller inte gå och lägga sig klockan 7 på morgonen, och gå upp klockan 9. Det är INTE okej.

Jag är snyggast på jobbet. haha.. Gårdagens kläder, katthåt ÖVERALLT och trassligt hår. Men det gör inget, för jag slutar klockan 14 :)
Hoppade över lunchen och gick tidigare istället. Gissa vad jag ska göra när jag kommer hem?

SSSSSSSOOOOOOOOOVVVVVVVAAAAAAAAAAAA!!!

Har aldrig i hela mitt liv längtat så mycket efter min säng.. Gud så skönt det ska bli!

Till salu!

Huvud säljes till högstbjudande!
OBS! Huvudvärk ingår..

Med det säger jag God Natt..!

Redan vaken..

Vaknade vid 8.30 av att solen lyste in i rummet. Jag har mörkläggningsgardinen nere, men solen slinker in på sidan iaf. Huvudvärken från igår sitter kvar.. Tom lite värre än igår.. Underbart! :/

Internetbanken ligger nere. Står att det är nåt "tekninskt fel". Skitstörande när man vill betala räkningar! Har vart så ända sen i natt när jag tittade. Och så var klockan typ 02. Får det ta så lång tid att fixa ett tekniskt fel på en så stor bank?
Nu ska jag nog sova lite mer.. om jag kan..

Mitt i natta!

Har inte haft ett dugg att skriva idag.. Har fortfarande inte iofs :P Men vi kör lite ordbajs så får vi se.

Dagen har inte bestått av mycket alls.. Jobba, sen vila.. Dagens sämsta har verkligen vart denna jävla huvudvärk!!
Är min nacke som spökar. Har dagar då jag vaknar med huvudvärk, sen sedan sitter i hela dagen. Blir dessutom värre och värre ju senare på dagen det blir.

Camilla ska försöka få tag på hennes moster imorrn och se om hon har nån tid så jag kan boka in mej för lite massage. Verkligen välbehövligt.

Visste ni förresten att man kan kolla hur mycket skatt man ska få tillbaks/få betala tillbaks nu?
Man loggar bara in på skatteverket och kollar. Man måste dock ha e-leg för att kunna logga in.

Jag tänkte mej att jag kanske skulle få tillbaks 2-3 tusen eller så.. men när jag loggade in fick jag en smärre chock. Vet ni hur mycket jag ska få tillbaks??

Fjortontusenetthundrasexton kronor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(14116 kr för er som tycker det känns lättare att läsa så) ;P

Och vet ni vad detta innebär? Att Thailand blir av i December! Så jävla gött det ska bli. Måste använda lite pengar i sommar när jag ska ha semester, då jag fått min semesterersättning i lönen. Men resten går oavkortat till rädda-Malin-fonden.. Heja Thailand!!

Åååhhh!

Vilka jävla pantade kunder det finns!!
Jag är så innerligt glad att jag inte blev en trög jävel. Tacka gudarna för att man fick lite intelligens.
Finns för övrigt inget mer avtändande än tröga människor, när man måste tänka på hur man säger nåt. Precis som att man pratade med ett barn.

Ibland undrar man om dom var på semester när Gud delade ut hjärnor...

Wrong wrong

Update: Det var nåt fel på besöksräknaren på bloggen. När jag kollar statistiken på google analytics så har jag haft lika många besökare som vanligt. Inte bara 5 st.. Puuh :P

Nu blir det sängen.

Konstiga drömmar!

Hahaha, glömde ju berätta vad jag drömde i natt.

Jag hade en tumör i magen. Men tumören var en stor knapp på ca 3-4 cm i omkrets(?) och helt platt.
Man kunde liksom känna på den. Den låg precis innanför skinnet.
Sen drömde jag nåt mer. Men kan inte minnas vad.
Vet att jag vaknade och var livrädd. Helt kallsvettig.

Vad fan är det som avgör vad man drömmer. Hoppas inte det är det undermedvetna som många säger. Isåfall är jag en sjuk sjuk människa.. haha..

What's up with that liksom?!

Då var helgen slut :(

Fan va fort helgerna går asså.. Varför kan inte veckorna gå lika fort?

Fredagskvällen spenderades hos Christian i Linghem. Drack lite, grillade lite majskolvar osv.. Blev ingen utgång för det hade ingen råd med ;P

Igår grillade jag, Anna och Camilla här ute på innergården. Vart pepparbiff, fläskfilé, majskolvar och potatisgratäng. Satt inte helt fel kan jag meddela. Tog en jävla tid innan vi fick fart på grillen dock. Vi trodde inte den skulle ta sig, för det såg ut som den hade slocknat, så Camilla åkte bort till macken och köpte en till påse bricketter. Men när hon kom tillbaks så hade det blivit en fin glöd :P Luriga små jävlar det där..
Satt iaf där nere i 4 timmar.. Påpälsade som att det vore mitt i vintern. Linne, underställströja, fleecetröja, leggings och mössa! När vi hade suttit där i ett par timmar så gick jag även upp och hämtade vantarna måste jag erkänna :P Man vill ju så gärna trotsa kylan och låtsas att det är vår. Men när solen försvann och byttes ut mot mörker så blev det genast mycket kallare.

När vi kände oss färdiga där nere så gick vi upp till mej och satt och snackade och lyssnade på musik. Sen kom även Ella, Jonsson och Marcus bort en sväng. När klockan började närma sig typ 00.30 så var jag så trött så jag körde hem mina gäster.. Trevlig värre :D Sen slocknade jag som en stock.

Imorrn är det jobb igen.. Men på Fredag är det en rolig dag. Först ska jag till Linda (frissan) och klippa och färga mej.. Sen ska hon även styla mitt hår inför kvällen, då det vankas ÖVERRASKNINGS-fest för Johan.
Nu kanske ni tänker "men är hon knäpp och skriver ut det i bloggen om det är en överraskingsfest?" Men då ska jag säga er en sak.. Neee hon är inte knäpp.. Finns andra som sköter den biten.. Så trött på folk som inte förstår innebörden av vad "överraskning" betyder.. Förmodligen att man inte ska säga nåt till födelsedagsbarnet?? Och verkligen inte visa den hemliga gästlistan heller.. Puckade jävlar!

Idag har jag ju totalt glömt bort min lilla blogg. Och det märks på besökarantalet.. hela 5 st hade vart inne idag.. haha.. Det är fan rekord.. åt fel håll då tyvärr.

Ska väl fortsätta denna Söndag med slappande i soffan som det vart nästan hela dagen. Men har ju faktiskt hunnit med att hämta Annas bil, tagit en fika hos Johan och även kollat på Wipeout hos Anna. (När man läser låter det ju nästan som att man varit en upptagen jävel heeela dan)

Mamma, du som har börjat läsa. Jag önskar hemkörning av crosstrainern i veckan. Går det att lösa tror vi? Jaa va?
(för att svara så rullar du ner sidan, tills du kommer till ett ställe där det står "kommentera") Haha, måste vara lite övertydlig när det är en mening som innefattar båda Mamma och Teknik :)

Herrejössenes vad långt det blev idag. Har jag bara 5 besökare imorrn så lägger vi ner blogg-karriären.. höhö!

Ett litet livstecken..

Tänkte bara skriva ett par rader så ni vet att jag lever. Gårdagen var trevlig.

Nu blir det till att fixa potatisgratäng, sen gå ut och tända grillen!
Premiärgrillade faktiskt igårkväll, men bara majskolvar. Idag blir det också majskolvar, men även pepparbiff!
Mumma!

Viktiga beslut..

Tänk vad avgörande vissa beslut kan va. Skulle jag valt att ligga kvar att sova på min lediga dag så hade jag vart 800 kr fattigare nu.

800 kr på ynka 4 timmat, DET mina vänner, DET är niceprice!!
Vad fan händer ikväll? Jag som hade grill-planer.. Men vart tog solen vägen? och varför blåser det halv storm?

Många frågor idag. Ska sova en timme innan det är dags att hämta tvätten. God natt!

Alive 'n kickin' klockan 6!

Är ju ledig idag egentligen, men ställde klockan på 6 för att se om jag orkade gå upp och jobba ändå. Och det gjorde jag..

Ska bara jobba till 8-12, sen blir det tvättstugan för hela slanten. Har dock inte så jättemycket tvätt, så det tar nog inga tider..
Minns verkligen inte när jag var vaken såhär dags senast. Måste vart när jag var i Ullared i November ;P

Får se vad dagen har att bjuda på. Det pratas om grillning. Både idag och imorrn.. Men jag klagar inte!

Frågan är vad jag ska hitta på nu i en hel timme innan bussen går.. Skulle gått upp vid 7 istället..

Hörs sen.. Hej hopp!

Dåligt av mej

Dåligt med uppdateringar idag såg jag nu.

Sålde rekord på IT-hantverkarna idag :D 10 st!

685 kr på 3,5 timmar.. Fan va bra jag är!

Nu ska jag fortsätta bli a rich girl.. (hoppas kan man ju iaf) ;P

Godnatt

Nu stänger vi igen kiosken för idag..

Och med det säger jag Godnatt!

Mohaha

"Idag rakar sig alla svarta kvinnor i USA mellan benen för att visa sin uppskattning för president Barak Obama med budskapet :

"Read my lips: NO MORE BUSH!"

Hahaha

Mohaha

"Idag rakar sig alla svarta kvinnor i USA mellan benen för att visa sin uppskattning för president Barak Obama med budskapet :

"Read my lips: NO MORE BUSH!"

Hahaha

Ojojoj!

Min hjärna är numera fullproppad med ny information om IT-hantverkarna!
Har haft utbildning i över en timme, och det var en del krångliga saker att ta in..

Nu ska jag jobba!

Jag är såå duktig!

En såhär produktiv morgon har jag aldrig haft.

Har sminkat mej, lagat matlåda OCH diskat hela berget med disk!! Och just ja, vattnat blommorna också :P

Damn I'm good!

Vilken morgon!

Somnade som sagt tidigt igår, och var pigg som en nötkärna när klockan ringde vid 9.00.. Man blir ju skapligt mycket piggare när solen lyser upp hela rummet!
Har slutat dra för min mörkläggnings-rullgarin och har bara min vita persienn nerdragen. Det funkar bättre för en morgontrött mej.

Frågan är ju bara vad man ska sysselsätta sig med när man vaknar så tidigt :P Har kollat alla sidor som är standard att kolla på morgonen. Bara sminkning kvar.. Det tar ju inte direkt 3 timmar :P

Just ja, ska koka spaghetti också.. jag får slö-koka den helt enkelt!

Den 17 april klockan 19.30 är det sexparty hos mej förresten!

Alla flickor är välkomna!

Tack för idag, slut för idag!

Ska somna lika tidigt idag som jag gjorde igår tänkte jag. Så underbart att va pigg när klockan ringer!

Jag har kommit på en sak som jag trodde var väldigt dåligt, men som nu blivit nåt positivt istället.
Varje morgon när jag vaknar så är jag kissnödig. Visst är det jobigt att behöva kliva upp så fort man vaknar, men nedrans så pigg man blir!

Nu -> Sovtime

God natt

Lite msn:ande

Camilla säger: Malin har skrivit en låt med winnerbäck i sin blogg!!!?? det är ju nästan historiskt :P
MaLiN || No words needed säger: haha
MaLiN || No words needed säger: är ju inte bara han.. ja skrev den för melissas skull :P
Camilla säger: haha ja men han är med, och du hatar honom
Camilla säger: men erkänn att den är bra?
MaLiN || No words needed säger: Mja, låten är sådär men texten är bra

Måndagen avklarad

Jaha, då var denna dag också slut.

Såg det sista på hockeyn, och herreminge vilket lång match. Jag ska inte skriva några åsikter eller synpunkter.. Blir liksom bara fel då ;P

Efter hockeyn vart det Spårlöst för hela slanten. Alltid lika spännande att se om dom får tag i personen de söker. Dock tror jag aldrig det har hänt att de inte fått det? Måste ju liksom vara ett lyckligt slut annars är det ju inget kul.

Jag har vart trött enda sen jag vaknade imorse, så nu ska jag faktiskt sova. Vet inte när jag somnade innan klockan 1 sist.


Jag vet att det är svårt över telefon
 men när jag har dig nära
 vill du därifrån
 jag vet att du har tänkt
 men berätta hur du mår

 Jag försöker träffa andra
 men det är inte så lätt
 jag har försökt att tänka bort dig
 på alla sätt
 det är dags att lägga på
 men att stanna känns så rätt

 Och jag vill ha dig nu
 som jag hade dig förut
 jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

*Sleep tight lovers*

HAHAHAHA!!



You kill it - We grill it

HAHA!

Dubbelbokad?

Dom ringde från Intervjubolaget för en stund sen och frågade om jag kunde jobba på Cloetta Center ikväll.. Hade fått in ett uppdrag med väldigt kort varsel. Men det gick ju tyvärr inte eftersom jag jobbar på mitt vanliga jobb till 21 :(

Kunde va skönt att göra lite annat och samtidigt tjäna en slant  :P Var rätt slappt att bara gå runt och snacka med folk faktiskt.. Men men.. det går väl fler tåg får vi hoppas!

Inte alls nån lust att jobba idag.. Har knappt pratat med några kunder alls. "Nee han är på jobbet" ekar i mitt huvud!

Nu ska jag fortsätta med denna underbara sysselsättning

Aj fan!

Jag har en visdomstand som har varit halv-uppe hur länge som helst. ibland blir det infektion så att tandköttet typ lägger sig över halva tanden.. Det har hänt nu igen!! Helvetes fan vad ont det gör. Jag kanske måste uppsöka en tandläkare ändå :/ Men hur i hela friden ska jag finansiera det? Och dom lär ju inte få grepp om den för att kunna dra ut den, så då ska det säker skäras runt om.. AJAJAJ!!! Kanske skulle vänta några dagar ändå, det brukar ju faktiskt ge med sig ;P

Nu ska jag strax springa ut till bussen, sen blir det jobb.. Känns som tisdag idag bara för att jag jobbade igår ju! Detta kommer bli en lång vecka känner jag..

Hörs kanske sen. Tjipp!

Godnatt!

Ja borde ju va sjukt trött vid den här tiden eftersom jag gick upp så tidigt imorse.. Men känner mej inte överdrivet trött..

Ramlade in på klipp om begravningar på youtube.. Bra slut på dagen Malin.. fy! Nu stänger vi av och säger god natt va?

Oh yeah!

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Im a happy frog!

Jobba? På en Söndag?

Fy fan vad hemskt det är att jobba helg. Och det ska jag göra ännu en helg.. puh!

Som jag anade så var jag sjukt trött imorse.. Hade inte bara grus i ögonen, utan även ett berg eller två.. Är först nu som ögonen börjas känna normala igen..

Har nu jobbat i en timme och första timmen drog jag in 209 kr/tim :D Nice timlön.. Duger för mej iaf..

Blir Ming till lunch! Mumma.. Hej hopp!

Fan vad jag hatar detta!

Klockan ringer vid 7 imorgon.. Ska snooza till 8.00 sen måste jag kliva upp för att jobba.. Gick och la mej strax efter 12, men blev sen väckt av ett sms.. Kunde inte somna om på hundra år.. Sen ringde Anna och ville ha skjuts hem från stan, och för att slippa få ett inte-kunna-somna-psykbryt så kunde jag lika gärna klä på mej och åka och hämta henne..

Klockan närmar vid 02:30 och jag vet en som kommer va DÖD imorrnbitti när klockan ringer..

So long suckers!

Dead and gone

Gårdagen kan förklaras med ett ord:
RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!


Jävla nice med helfest och slippa slösa en massa pengar på krogen också. Kom hem för en stund sen, och nu ska jag ta mej en liten powernap. Vi hörs sen!

Heeeeeeeeeelg

Nu drar jag mej mot Mantorptown. Mamma kommer och hämtar dej om 3 min. Bäst jag skyndar mej.
Tar med grejer och fixar mej där. Sen blir det raka spåret mot Sofia och the party!

Hörs nog inte mer idag, men imorrn så!
Ha en trevlig kväll!

God middag!

Tänkte skriva "God Morgon" men jag antar att det inte är det nu? :P

Kom precis till jobbet och har ca 2 minuter på mej innan jag börjar. Så det får bli ett racerinlägg..
Fan va gött att det är Torsdag och att man är ledig imorrn.. Wiiie!

Vi hörs sen.. Puss hej

I got a reason to cry

All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults and you knew
 
And you're not coming back
 I got a reason to cry

 The bottle's empty
The bottle's empty and cold
Just like I've been
Since I heard that you died alone

Finally home now
 And I try to accept that you're gone
 Wish I could have
Been there for you all along

With your back against the ground

 All I want
 All I need
 Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

Yeah you failed somehow
But I know that you tried

And you're not coming back
I got a reason to cry

All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults, you knew
With your back against the ground

All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

yeah It's all that I want
It's all that I need
Please begin to breathe
All I want
All I need
Yeah yeah...


Walking down memorylane...


Redan Torsdag..

Ja det är det faktiskt, för klockan är över 12 ;)

Har inte skrivit något idag, men det har sina anledningar. Det har helt enkelt inte hänt nånting som "stuckit ut" mot alla andra dagar. Fick dock skjuts till och från jobbet. Det är ju inte var dag, så nåt speciellt har ju hänt :D

Annars rullar allt på som vanligt. Rätt jävla trist liv man har när man tänker efter. Men allt kan väl inte va glitter och glamour jämt antar jag.. Sista jobbdagen för "veckan" imorrn.. Ska dock jobba Söndag..

Skulle egentligen jobbat lördagen, men jag bytte eftersom Sofia har födelsedagsfest på Fredag.. och man fyller ju faktiskt bara 22 en gång!

Borde följa med mamma hem en sväng på fredag eftermiddag och tvätta.. Jag som trodde jag hade bokat tvätttid tills i helgen men så var icke fallet.. Hon slutar dock inte för ens 16.30 så det kanske kan bli körigt att hinna med.. Vi får se helt enkelt.
Årets pris för mest givande inlägg går till *trumvirveeeeeeeel* MALIN!!

 God natt mina små!

Mätt som en plätt!

Sammanfattar detta som en mysig födelsedag, trots att jag jobbat största delen av den.

Slutade klockan 19 och mötte upp Camilla, Sofi, Anna och Sara.. Sen gick vi till Hamlet och åt finmiddag.

Förrätt
Vitlöksbröd

Varmrätt
Oxfilé, potatisgratäng och portvinsås

Det va riktigt smarrigt måste jag säga. Efter maten blev det kaffe och mintkaka.
Kaffet lektes det mest med. Jag provade även att sulta på en sukett.
Sammanfattningsvis: Don't try that at home!
Var inte alls speciellt smaskigt. Fick även ett garvanfall av nån anledning. Kommer inte ens ihåg varför :P Men ibland får man ett sånt där anfall, sen går det inte hejda det!

Nu ska jag fortsättta fira det sista på in födelsedag framför datorn :P

Har fått massa gratulationer.. På jobbet, i telefonen, på sms, men framförallt på ansiktsboken.

T a c k  a l l a!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!

Vaknade precis och kände mej helt stel.. Kan det bero på att jag har blivit gammal? ;)

Ett år närmare döden då.. Känns bra :P



Hahah, fan va skön!

Fan vilken lirare asså.. Jag är såld!

Malin hjärta Björn :D haha


Mjaaaaaz..

...And i'm off to work!

Trött tjej!

Drog mej upp från sängen vid 11 imorse.. Sen var det full rulle.. Släkten skulle komma och kalasa klockan 15 och innan dess skulle det hinnas med en hel del. Städa bort gårdagens partaj, diska all disk, fixa iordning mej och laga fläskfilégryta.. Man måste ju ha nåt att bjuda på..

Var inte speciellt trött på förmiddagen men efter att vi hade ätit så slog det till och jag vart nästintill död! Satt nästan och sov i ett hörn.. Trevligt födelsedags(nästan)barn.. Dom åkte hemåt strax efter 18 och sen dess har det varit soffläge. Mufflade ner mej med mitt duntäcke i soffan.. Myyyys!

Har precis sett klart Beck nu. Helt sjukt ju, har sett alla Beck-filmer tidigare men ändå kommer man aldrig ihåg vem mördaren är. Alltid lika spännande..

Nu byter vi soffläget till sängläge istället... Kommer nog somna rätt snart skulle jag tro.

Bjuder på en liten presentbild



Hittade förövrigt en bild från när det va festis hos Sofia för ett tag sen. Hann bara ta en bild, sen tog batteriet i kameran. Har inte kommit ihåg att ladda den sen dess.. För ens nu då..



Sofia gör snyggaste posen ever :P

God natt folks!

Dagen efter kvällen före

Gårkvällen var trevlig. Lagom mycket folk, lagom hög musik och lagom mycket alkohol. Vi blev kvar här hemma, så ingen utgång.
Imorse ringde klockan vid 11. Då fick ja snällt kliva upp.. Ska hinna städa, plocka bort glas/burkar/flaskor, diska, laga mat osv.. Klockan 15 kommer släkten så då blir det kalas..

Hörs sen!

Fy bövelens

Kunde inte somna igår.. Låg och försökte hur länge som helst.. Somnade vid 6 imorse :S Det är INTE okej!

Klockan ringde vid 11 så det va bara pallra sig upp.. Har precis duschat.. Nu måste ja fixa mej för fest.. Ska iväg och jobba 14.10.. Kommer nog inte hem för ens typ 8, så då måste ja va färdigfixad..

Aja, det är bara gilla läget.. Sova kan jag göra i graven.. Ses på LHC-matchen om nån ska dit :P

Tjollahopp

Nästa hela dagen har gått åt till att städa. Inte oavbrutet då, men ändå.

Anna kom hit när hon kom hem från Motala. Så åkte hon, jag och Elli till Maxi och pantade alla mina 10 pantpåsar som stod på balkongen. Jag ska nog göra det till en vana att storhandla på fredagkvällar :p Var typ inte en käft i affären och inte heller någon kö vid kassan.

Nu sitter jag med Anna i min soffa. Pappa, det är fredagkväll och jag är nykter.. Duktig va? :D

Nu ska jag fortsätta kolla på nån sjuk film som går på tv. Ha det så kul ni andra!

Hej va det går!

Jävlar vad jag städar då.. Har en frukost-paus nu.. Fan det är farligt att ta paus.. Svårt att komma igång igen.. Är låångt ifrån klar. SUCK!

Men det kommer bli fint när det är klart.. Förmodligen finare än det nånsin har vart :P Om man inte räknar med när man precis var inflyttad, eller på den tiden när jag inte bodde hemma.

Ska se om Anna vill följa med med och panta sen.. Har hela balkongen full.. Säkert 8-9 påsar..

Nehe, dags att fortsätta.. Någon som har en slaggborr? Jag vill få upp min nya hylla.

Hoppsan Kerstin..

Tiden sprang visst iväg och klockan blev visst 04.30.. Oj så det kan bli.

Fastnade i en blogg om en 35-årig kille som hade cancer. Läste igenom allt från dag 1... Tog ca 2 timmar.. Det slutade med att han dog :S Inte så trevligt slut på den berättelsen!
Har stängt ner sidan nu, men kan länka till den imorrn om jag hittar den.. Minns inte vad den hette.. Sjukt spännande iaf.

Nu ska jag nanna kudden. Tur att man inte ska upp till nåt förbannat alarm imorrn. Me like!

Snussa Gott..

Vi skiter i rubriken va?

Fan vad svårt det ska va att komma på en rubik när man inte planerar att skriva om något speciellt.. Och hur kul är det att döpa alla inlägg till "Måndag", "Tisdag" osv..?

Somnade redan vid 01.30 igår/inatt så imorse när klockan ringde så var jag pigg för en gångsskull. Gick upp en timme tidigare än vad jag behövde. Tänkte att jag kunde städa litegrann.. Tror ni jag har gjort det? Nae inte jag heller.. Men imorrn är jag ju ledig så då hinner jag greja lite. Tog förövrigt tag i diskberget i förrgår så det är avklarat. Bara lite grejer från gårdagens matlagning som behövs diska upp. Men det går ju på 5 min.

Ska snart äta lite frukost, sen blir det jobb.. Men bara till 19 idag :D

Sa jag att jag vann en tävling på jobbet i veckan? En Mp3-spelare med 2 gb.. Allt gratis är gott!

Vi hörs sen mina vänner.. Och ovänner ;)

Fy fan vad jag är bra!

Har just lagat till kvällens middag och morgondagens matlåda..

Hör och häpna, jag ställde mej och lagade kokt potatis, torsk och ägg- och persiljesås..
Riktigt mumma är det!! Inte var dag man lagar mat till kl 23.30 men fan vilken tid det tar!

Nu ska jag äta klart.. Sen blir det väl min dagliga surfrunda.. Jobbar bara 5,5 timmar imorrn sen är det helg!!!

Pia ringde förut och frågade om jag kunde jobba i Cloetta Center på lördag.. och så får det bli.. även Anna och Stefan ska joina :) Lite extracash tackar man ju inte nej till i tider som dessa.. höhö..

God natt (om några timmar..)

In i skamvrån

Okej, skäms på mej igen.. Gud vilken dålig bloggare jag har blivit. Jag glömmer liksom bort den. Har inte hänt speciellt mycket ändå. Mest jobbat som vanligt..

Känns som den här veckan har gått fort som satan. Bara imorrn kvar av arbetsveckan ju! Och imorrn slutar jag dessutom kl19, för så ska jag iväg en sväng. Sen är det fredag och en del att stå i. Ska ha födelsedagskalas på Söndag. Och innan dess ska jag hinna städa lägenheten från topp till tå och dessutom baka lite kakor och ev även en smörgåstårta. Har inte riktigt bestämt mej för vad jag ska bjuda på. Nån som har nåt bra förslag? Gärna nåt man kan göra på lördagen, eftersom jag ska ut på Lördagkväll och kalaset börjar kl 15 på Söndag.

Förövrigt vet jag inte om mitt sms kom fram till dej Josefin igår? Fick ingen leveransrapport.
Om inte, så stod det i princip att du kunde ringa mej och ställa alla dessa frågor som du uppenbarligen har.
Känns lite enklare att du frågar mej istället för alla andra OM mej..

Vill du inte ringa och ställa dom till mej direkt så kan du hålla käften om mej i framtiden. Herregud vad långsint man kan va.

Nu blir det smink och fix. Jag som "inte ser så bra ut" kan behöva lite såna grejer i fejset. Eller vad säger du? ;)
Uppenbarligen var det nån som inte verkade ha allt för stora problem med mej..
Skönheten sitter ju i betraktarens ögon, som det sägs. Tur att inte alla ögon är lika ;)

Det va allt för mej. hej!

Välkommen!

Härligt att du läser min blogg pullan.. Men det visste jag ju iofs redan.. Trodde dock du hade slutat vid det här laget, men ack så fel jag hade. Är det något speciellt du vill luska fram?

Och du, om jag behöver en spion så säger jag till.. Men i dagsläget känns det lugnt faktiskt..

Lämna en kommentar vet jag ;)

God natt

Nu ska jag ge mej på ett tappert försök att sova.. Wish me luck!

Herregud

Ojoj, gårdagskvällen blev hård.. Hårdare än aldrig förr nästan :P Var mycket trevligt iaf!

Idag mår jag som jag förtjänar. Sov på Johans soffa och vaknade 10.45. Anna hämtade mej kl 12 och sen drog vi en bakispizza. Somnade IGEN strax innan 14.. och vaknade 17.30 :P Denna söndagen har nog varit den minst produktiva någonsin tror jag.. Men det gör inget.. Eller jo det gör det faktiskt.. Jag som skulle storhandla och laga matlådor!

Men men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Vart en massa goda drinkar iaf.. Det måste göras om. Och allt detta för bara 130 kr var.. Som hittat skulle jag vilja påstå.

Nu återstår det bara en fråga, Hur fan ska jag kunna somna inatt??

RSS 2.0