Gooood morgon!

Somnade vid typ 23:30 igår. Det är sjukt tidigt för att vara mej. Vaknade vid 9:20 och var helt utvilad. Skönt att slippa vakna till alarmet!

Har redan hunnit med en tripp till Ekholmen. Besökt banken, Bolaget och Willys. På banken löste jag in en check, på bolaget köpte jag sprit tills på Fredag (Firmafest!!) och på Willys köpte jag lite smått och gott.. Nybakat bröd och nyponsoppa blir det till frulle idag :D Mums!

Nu blir det matlådelagning.. Pasta och pastasås med creme fraiche, bacon, paprika och lök!

Tjipp!

Gaaaaaaaaaaaaaah!!

Jag längtar som en TOK varje dag, att få komma hem från jobbet och se på IDOL på tv4-play... Men vad händer??? DOM HAR INTE LAGT UPP NÅT IDAG!!! Har inte tid att vänta hur länge som helst.. Måste ju sova skapligt idag.. Imorrn är det Fredag och det innebär dagtid på jobbet!

Seså, skynda på nu tv4 era sega jävla arslen!

Off to work!

Sådär ja, då var jag uppe! Har iofs vart uppe sen strax efter 10 när jag blev väckt av min ljuva ringsignal. Fan va rädd man blir när det börjar ringa skithögt helt plötsligt.. Och sen tar det några sekunder innan man reagerar på vad det är som låter :P Man är ju ingen Einstein när man sover alla gånger!

Har duschat, sminkat mej och kokat ägg till frullen. Ska nu föna mitt blöta, kalla hår och sen äta frukost bestående av oboy och hönökaka-ägg-macka :P Mumma!

Vi får la se om vi kanske hörs lite senare igen.. Tjoflöjt my friends!

RSS 2.0