Ny tävling på G!

Nu hittade jag en ny tävling. Kan vinna massa smink från MakeUp Store! Yeey me liike :D

image107

Klicka HÄR för att delta du också!

Nämen, igen!

Sitter just och funderar på varför i hela friden man blir så mätt av spaghetti och köttfärssås.
Det händer ju inte bara ibland, utan alltid!

Drar väl en snabb genomgång på vad som hänt sen jag uppdaterade sist.

I fredags vart det bara lugnt. Var hemma hos den där karln och degade mest.
I lördags va det planerat att bli lika lugnt, men som vi alla vet så blir det ju inte alltid som planerat.

Var uppe och hälsade på i Elons nya lägenhet. Där finns det gym i källaren, så vi bestämde att nu jävlar!
Kom dit och va taggad som aldrig förr. Även om man tidigare tänkt att man verkligen borde, så kommer man ju inte längre än till just den tanken. Men nu hade ja tom tagit mej dit, men neee då, det är uppbokat just den tiden och fanns inget ledigt för ens på kvällen. Så det sket sig ju i starten.

Elon och Maria bestämde sig för att gå ut. Visst va man lite sugen, men visste inte om jag orkade gå igenom hela "fixa-sig-inför-fest-momentet" :D Men efter att jag tänkt igenom det en stund (ca 5 minuter.. haha) så bestämde jag mig för att följa med iaf. Fick även med mej Cameltoe och Arthur.

Så det började med en lite halvseg förfest @ Elon, som sakta men säkert blev mer roande. Var det festen eller folket som ändrades kan man ju undra? ;D

Runt 12-hugget där nånstans ringde vi en taxi som kom. Taxichauffören va hur skön som helst. Han drog på stereon på högsta volym, så jag och Cameltoe kunde sjunga som fan.. Vi lånade även hans mobil som microfon :D

Tur att det inte är MåNgåVaRnInG 
(Läs mongovarning) på oss asssså...

Väl inne i stan bar det av mot Platens. Måste ju säga att en lördag på Platens är ju fett bättre än en fredag.
Jag va lite smått överförfriskad antar ja, då tydligen bara lagt fram jackan på disken vid garderoben, och sen gått utan att ta min bricka.. Haha.. Det fick man ju sota för när man skulle hem och snällt fick ställa sig sist i kön och vänta på att alla andra fick sina jackor.

Kvällen slutade med en brutalt misslyckad efterfest. Vi kom rätt snabbt på vad som fattades. Folk och alkohol.. Haha.. Liksom det som gör en efterfest kan jag tro.

Somnade väl runt 6-hugget, men vaknade redan vid 9. Mådde precis som jag förtjänade. Var en sån där "jag-ska-aldrig-mer-dricka-dag". Tur att minnet är kort ;)

Fick veta idag på jobbet att det planeras avskedsfest för våran kära coach den 25:e. Slutar ju 16 på fredagar och då ska vi tydligen va kvar och gå på't direkt, för att sedan vingla vidare mot krogen. Men det där med att börja dricka så tidigt är inget för mej, så jag drar mej hemåt och fixar mej, sen dyker upp igen runt 19 tänkte jag. Blir nog kul som satan skulle jag tro. Alltid kul att se sina arbetskamrater lte överförfriskade ;D

Oj, blev långt idag för en gångs skull. Måste ju självklart avsluta med min standardfras ;)

För jag sålde rekord idag igen med 10 sälj, över 200 spänn i timmen.. igen.. Fy fan vad jag är bra!

image106

Laterz!It's Friday I'm in love!

Äntligen är Fredagen här! Man är alltid lika glad när man kommer till jobbet på fredagar. Kanske är därför man säljer så bra på fredagar?

Det va det jag testade då när jag sålde rekord. Jag va cp-glad och det funka fan. Vi har en tjej här på jobbet som alltid är så där extremt glad, nästan jobbigt glad. Men hon säljer bra nästan jämt så man får väl börja köra på det stuket antar jag.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Camilla har fått sin lägenhet så det blir väl o måla kök. Men först ska jag nog rensa lite i mitt förråd. Måste ju ta upp lite grejer som jag ställde ner när jag hyrde ut den. Alla badrumsgrejer osv.

Imorrn kanske det blir fest, iaf om Elon får bestämma ;D

Back to business. Ciao


Aj aj aj

Denna förbannade huvudvärk tar kålen på mig!!

Grattis till världens bästa Maaalin :D

Yeeeeeey, och Malins nya rekord är här!

Idag vart det 9 sälj och en summa på 1509 kr, dvs 201 kr/h.. Fräscht!

Ville bara skryta lite ;) Nu är det back to städning!

Det va kanske på tiden nu..

Ännu en gång har jag lyckats vara "obloggig" alltför länge. Har ju som sagt inte mycket att skriva om nuförtiden.

Idag fiarar jag iaf en-veckas-jubileum i min lägenhet :D Har nog vart där mer denna vecka än vad jag vart sen i Maj förra året när jag fick den. Igår hade vi bestämt att jag skulle komma till Nicco och sova, men jag gjorde valet att SOVA SJÄLV. Ojojoj, vad chockade ni blev nu va?

Kröp ner i sängen runt 01.00 med min stora reklamhög och läste :)
Kände inte att jag orkade släpa med mej schampo, inpackning, plattång osv till karln.

Men i natt får jag sällskap igen :) han börjar tidigt imorrn, och då sover han hos mej. När han börjar sent får jag pallra mej bort till honom för jag orkar ju inte va vaken till 03 när han ska sova.

Just ja, har ju en "rolig" sak att berätta. Jag målade om i hallen i helgen. Det blev vitt med en fondvägg. Fonden är också vit med med mönster av typ sjögräs (?!) Låter mindre snyggt men den är skitsnygg!
Och jag gjorde det nästan själv också. Sofi och Camilla hjälpte till lite, men jag va nog snäppet duktigare ;) hahah

Shit va länge man hinner skriva när man bara kommer fram till jävla telefonsvarare. Sitter alltså på jobbet. Men nu ska ja koncentrera mej lite och tjäna feta cash ;)

Just ja, tackade nej till Scan imorse. Jag stannar här över sommaren också. Jag trivs ju väldigt bra här, men det är ju tiderna som suger under sommaren. Men jag pratade med chefen igår och hon sa att vi kunde lösa det. Ett förslag som hon hade var att jag skulle vara ledig fredagar.
Så isf jobbar jag bara :

Mån-Tor 12.45-21.00
Fre-Sön Ledig :D

Aja, nu hinns det inte med mer. Tjipp!

RSS 2.0